Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

E-forum για τη διαθεσιμότητα για τις Διευθύνσεις Προσωπικού - Εγκύκλιος του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημιουργεί ένα ηλεκτρονικό φόρουμ που θα προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα προκειμένου να διαλυθεί η σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στο Δημόσιο. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα κανονικό αλαλούμ λόγω διαφορετικών ερμηνειών που δίνονται από διαφορετικές υπηρεσίες, ενώ οι υπάλληλοι δυσκολεύονται να βγάλουν άκρη και να βρουν έγκυρη ενημέρωση.

Λύση σ αυτό το πρόβλημα επιχερεί να δώσει η ηλεκτρονική σελίδα http://forum.ydmed.gov.gr, η οποία λειτουργεί ως φόρουμ επικοινωνίας για όλους τους πιστοποιημένους χρήστες. Ήδη, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καλεί όλους τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Προσωπικού των φορέων του Δημοσίου να εγγραφούν ή να ορίσουν εκπρόσωπό τους άμεσα στο φόρουμ και να συμμετέχουν στις διαδικασίες. Παράλληλα, το Υπουργείο Εσωτερικών θα ενημερώσει τους ΟΤΑ Α ́ και Β” βαθμού καθώς και τα νομικά πρόσωπα που συνδέονται μαζί τους.

Το πλέον ενδιαφέρον είναι ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να διατυπώνονται ερωτήσεις και θα δίνονται απαντήσεις το συντομότερο δυνατόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου