Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση-ενημέρωση Σ.Δ.Α.Θ. - Προσφυγή κατά των ΚΥΑ με τις προϋποθέσεις μετάταξης σε ΕΛ.ΑΣ & καταστήματα κράτησης

Θεσσαλονίκη, 12 Νοεμβρίου 2013 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 



Συνάδελφοι

όπως έχουμε δεσμευτεί, από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας που βιώνουμε, το Σωματείο θα συνεχίσει τη δράση του μέχρι τον τελικό στόχο της δικαίωσης όλων. 


Στο πλαίσιο των ενεργειών που έγιναν το τελευταίο διάστημα σας ενημερώνουμε ότι : 

  • Μετά από επανειλημμένες επαφές μας στο Δήμο Θεσ/νίκης διασφαλίστηκε και τελικώς απεστάλει με e-mail ο κατάλογος των κενών θέσεων που ζητήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 12η Νοεμβρίου 2013. Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις για πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς ανέρχονται στις 66. 
  • Η Διεύθυνση προσωπικού μας ενημέρωσε ότι οι ατομικές εκθέσεις αξιολόγησης των 2 τελευταίων ετών που εκκρεμούσαν θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του μήνα και θα ενσωματωθούν στους υπηρεσιακούς φακέλους του κάθε υπαλλήλου. 
  • Σήμερα 12 Νοεμβρίου 2013 το Δ.Σ του Σωματείου έδωσε εντολή στο δικηγόρο Κο Μέλφο να προχωρήσει στην προσφυγή ενώπιον του ΣτΕ κατά των όρων των Κ.Υ.Α που αποκλείουν συναδέλφους από το δικαίωμα μετάταξης στην ΕΛ.ΑΣ και στα σωφρονιστικά καταστήματα. Η προσφυγή θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κινητικότητα των υπολοίπων συναδέλφων. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελούσε δέσμευση του Δ.Σ απέναντι στους συναδέλφους και σήμερα υλοποιήθηκε. 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. Φαντάζομαι πως αν τεθεί θέμα πριμοδότησης των άνω των 45 για τις θέσεις του υπουργείου Εσωτερικών θα υπάρξει ανάλογη προσφυγή, έτσι;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή