Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Τροποποίηση της Ανακοίνωσης 5/2013 για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών & της Απόφασης για τη διαδικασία μεταφοράς υπαλλήλων

Με αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν σήμερα το βράδυ στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τροποποιείται η Ανακοίνωση 5/2013 για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και η απόφαση ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9.8.2013 (ΦΕΚ 1992/Β/14.8.2013) με θέμα «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους».

Σε σχέση με την τροποποίηση της 5/2013 Ανακοίνωσης, δεν έχουμε δει ακόμη αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση στις θέσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ!!!

Σε σχέση με την τροποποίηση της απόφασης Μητσοτάκη για την κινητικότητα «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους», η μόνη αλλαγή που εισέρχεται είναι η εξής.

Β) Άρθρο 2 παρ. 5 εδάφια 5 και 6 αντικαθίστανται ως ακολούθως:
«Σε περίπτωση που ο υπάλληλος δεν υποβάλλει αίτηση − υπεύθυνη δήλωση για τη μετάταξη, σε περίπτωση που ο υπάλληλος που υποβάλλει αίτηση − υπεύθυνη δήλωση χωρίς την αναγραφή σειράς προτίμησης θέσεων και σε περίπτωση που ο υπάλληλος που δεν καταλαμβάνει κάποια από τις θέσεις προτίμησής του, επειδή σε αυτές διατίθενται υπάλληλοι που συγκεντρώνουν μεγαλύτερο αριθμό μορίων, παραμένει σε διαθεσιμότητα».

Θυμίζουμε ότι τα καταργημένα εδάφια είχαν ως εξής: «Σε περίπτωση που ο υπάλληλος δεν δηλώσει καμία προτίμηση στην αίτηση−υπεύθυνη δήλωση θεωρείται ότι έχει δηλώσει το σύνολο των θέσεων, με τη σειρά αναγραφής αυτών στην Ανακοίνωση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Υπάλληλοι που δεν καταλαμβάνουν θέση προτίμησής τους, επειδή σε αυτή διατίθενται υπάλληλοι που διαθέτουν μεγαλύτερο αριθμό μορίων, διατίθενται σε κενές θέσεις με τη σειρά προτεραιότητας που ορίζεται στην ως άνω Ανακοίνωση, ανάλογα με τα μόρια που συγκεντρώνουν».


Δείτε την τροποποίηση της 5/2013 Ανακοίνωσης:
Δείτε την τροποποίηση της απόφασης «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους»:

    1 σχόλιο:

    1. Βρε παιδια, τι λετε, πως δεν εγιναν αλλαγες; Προστεθηκε ολοκληρη θεση ΔΕ στο Α.Τ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ. Το γεγενος οτι απο κει καταγεται μελος του προεδρειου του ΣΔΑΑ μπορει να χαρακτηριστει καθαρη συμπτωση και μεγαλη τυχη! Μπραβο στο συναδελφο, σειρας του 2010!

      ΑπάντησηΔιαγραφή