Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κ. Μητσοτάκης: Βρήκαμε 45 δημοτικούς αστυνομικούς με πλαστά πιστοποιητικά (βίντεο)

Για 45 δημοτικούς αστυνομικούς με πλαστά δικαιολογητικά έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Σαρανταπέντε δημοτικούς αστυνομικούς έχουμε βρει με πλαστά πιστοποιητικά. Κάποια δε είναι τόσο καραμπινάτα που αν σας πω ιστορίες θα γελάσετε!»

Στη συνέχεια ο υπουργός τόνισε πως δεν είναι στην ίδια μοίρα όσοι έχουν διοριστεί μέσω γραπτού διαγωνισμού με όσους μπήκαν με άλλες διαδικασίες. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο μπήκε στη μοριοδότηση το κριτήριο του ΑΣΕΠ.

Παράλληλα ο Κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι το 90% των θέσεων των δημοτικών αστυνομικών έχει ήδη επαναπροκηρυχθεί, ενώ τόνισε ότι όλοι οι δημοτικοί αστυνομικοί θα μετακινηθούν εντός των προτιμήσεων που έχουν δηλώσει με βάση την εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Σχόλιο: Αφού δεν έπιασε τόπο ο διασυρμός όλου του κλάδου με τα δήθεν υψηλά ποσοστά πλαστών δικαιολογητικών, γίνεται προσπάθεια με κάθε τρόπο δημιουργίας αρνητικού κλίματος, επαναφέροντας το θέμα στην επικαιρότητα. Έτσι για 30 πλαστά έκανε λόγο αρχικά, 42 πριν λίγες ημέρες, 45 σήμερα, αναμένουμε νέες δηλώσεις όταν φτάσουν τα 48.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου