Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η εκπομπή «Στον Ενικό» με καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δείτε όλη την χθεσινοβραδινή εκπομπή στα 3 video που ακολουθούν. Στο 2ο και στο 3ο μέρος μιλούν οι πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο studio. Ένα από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς; Ο υπογράφων την απόφαση 5/2013 για την επανατοποθέτηση των Δ.Α. Κ. Μητσοτάκης, δεν γνώριζε ότι στην απόφαση που υπέγραψε ο ίδιος, υπάρχουν εκατοντάδες θέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων! Μάλιστα, επέμενε ότι οι Δ.Α. προορίζονται μόνο για εξωτερικοί φρουροί στα καταστήματα κράτησης!

"Στον Ενικό" μέρος Α'

"


"Στον Ενικό" μέρος Β'  

(μεταβείτε στα σημεία 54:24 [Γιάννης Τσούνης] και 1:19:46 [π Δ.Α. Χρήστος Ευθυμίου])




"Στον Ενικό" μέρος Γ' 

(μεταβείτε στα σημεία 17:55 [Θρασύβουλος Πέττας] και 24:54 [Δήμητρα Κατσούλη])





Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους πρώην Δ.Α. που παραβρέθηκαν στην εκπομπή και ακούστηκε για άλλη μια φορά η φωνή της Δημοτικής Αστυνομίας...


Πηγή: http://dimastin.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. kalhspera parakolouthontas edw kai kairo tis anarthseis sas sxrtika me tis KYA ths d.astynomias exw na parathrisw oti pouthena den vlepw na anafereste 1on) gia thn moriodothsh osws exoun yphrethsh sths enoples dynameis san efedroi h' stis ydikes dynameis xwris na xexorizei theseis antrwn kai gynaikwn... kyrioi h thytia sthn xwra mas einai syntagmatikh ypoxrewsh olwn twn andrwn otan den syntrexei sovaros logos ygeias.. 2on)vlepw oti pouthena den anafereste gia tis metalykiakes spoudes( sto idio tsoyvali ptyxia iek kai ptyxia tei aei)..tha sas parakalousa na anaferthite kai se ayta!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα greeklish είναι πολύ κουραστικά στην ανάγνωση, σας παρακαλούμε να τα αποφεύγετε.
    Για το πρώτο σκέλος του ερωτήματος: Τα προβλήματα με τις ΚΥΑ είναι τόσα πολλά, που αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις ιεράρχηση, να αναδείξεις συγκεκριμένα, τα οποία θα πιέσεις να αλλάξουν. Αυτό λέει η συνδικαλιστική πρακτική. Αν καταγγείλεις τα πάντα, στο τέλος θα χαθεί ο στόχος. Το ΥΔΤ αν δεν γνωρίζετε, έχει στεγανά σε όλη τη διάρκεια της κινητικότητας των δημοτικών αστυνομικών, καθώς το θέμα χειρίζονται ελάχιστα άτομα σε κλειστό περιβάλλον. Επί του πρακτέου, το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να αναδειχθεί, γιατί απλά ακολουθήθηκε το μοντέλο που ισχύει για την πρόσληψη των ειδικών φρουρών (αντρών και γυναικών). Αυτή είναι η πρακτική της ΕΛ.ΑΣ.. Παρεμβάσεις έγιναν (αλλά δεν εισακούστηκαν) πριν εκδοθεί η ΚΥΑ. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση του ΥΔΤ. Και για να μην παρεξηγηθώ, σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνούμε με τη μοριοδότηση αυτή.
    Επί του δεύτερου ερωτήματος, σας παραπέμπουμε στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που το καταγγέλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή