Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: Η ανακοίνωση για την υποβολή ενστάσεων στο ΑΣΕΠ στον περίφημο διαγωνισμό του 2009 (για μέρος μόνο της διαδικασίας)

Βρήκαμε στο αρχείο της Ε.Κ.Ε.Δ.Α. την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την υποβολή ενστάσεων στο ΑΣΕΠ για τον περίφημο διαγωνισμό του 2009 (προκήρυξη 29352/18616/13.8.2009 Περιφέρειας Αττικής). Η ανακοίνωση εκδόθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2010,  45 ημέρες μετά την ισχύ του ν.3812/2009. Ο έλεγχος από το ΑΣΕΠ όπως μπορείτε να δείτε αφορούσε μόνο ένα μέρος της διαδικασίας, διαβάστε σχετικά στο τέλος της ανάρτησης:

16 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΜΑ: «Ανάρτηση Πινάκων για την υποβολή ενστάσεων ενώπιων του ΑΣΕΠ».

Σας ενημερώνουμε ότι στις 17-2-2010 θα αναρτηθούν εκ νέου στα Δημοτικά Καταστήματα όλων των δήμων της Προκήρυξης οι κάτωθι Πίνακες:
Α) Πίνακες όσων υποψηφίων πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και όσων δεν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 29352/18616/13-8-2009 Προκήρυξης.
Β) Πίνακας όσων υποψηφίων πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 29352/18616/13-8-2009 Προκήρυξης με φθίνουσα σειρά κατάταξης.
Οι υποψήφιοι καλούνται εντός δεκαήμερης αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία αρχίζει την επομένη της αναρτήσεως, να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις τους κατά των αναρτηθέντων Πινάκων ενώπιων του ΑΣΕΠ (οι ενστάσεις αφορούν μόνο τα ανωτέρω στάδια του διαγωνισμού, δηλαδή την πληρότητα του φακέλου δικαιολογητικών συμμετοχής και τη βαθμολόγηση των αντικειμενικών κριτηρίων και όχι άλλα στάδια π.χ. αθλητικές δοκιμασίες).
Διευκρινίζεται ότι για τις ενστάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί ενώπιων του ΑΣΕΠ δεν απαιτείται επανυποβολή τους.



Σχόλιο: Όπως μπορείτε να δείτε, η δυνατότητα υποβολής ένστασης αφορούσε μόνο ένα μέρος της διαδικασίας, γεγονός που φανερώνει ότι η διαδικασία συνολικά είναι εκτός ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα αφορούσε τον πίνακα σειράς κατάταξης και τον πίνακα αυτών που δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Δεν αφορά όμως τον πίνακα αναστήματος, τον πίνακα αθλητικών δοκιμασιών, τον πίνακα ψυχοτεχνικών δοκιμασιών, ή τον τελικό πίνακα κατάταξης, καθώς ρητά επισημαίνεται ότι: «οι ενστάσεις αφορούν μόνο τα ανωτέρω στάδια του διαγωνισμού, δηλαδή την πληρότητα του φακέλου δικαιολογητικών συμμετοχής και τη βαθμολόγηση των αντικειμενικών κριτηρίων και όχι άλλα στάδια π.χ. αθλητικές δοκιμασίες».
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στην Επιτροπή Επιλογής του διαγωνισμού (άρθ. 6 του Π.Δ. 135/2006) δεν συμμετέχει μέλος του ΑΣΕΠ. Μάλιστα, ακόμη και αν συμμετείχε μέλος του ΑΣΕΠ, η συγκεκριμένη διαδικασία πρόσληψης σύμφωνα με την ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ. 22274/9-8-2013 απόφαση θα έπαιρνε 15 μόρια! Κι έρχεται η περιβόητη εγκύκλιος ΔΙΠΙΔ/Β.2/Δ/83/οικ.32170/ 29-11-2013 (ΑΔΑ: ΒΛ12Χ-Φ91) η οποία για τη δυνατότητα υποβολής ένστασης σε μέρος της διαδικασίας δίνει περισσότερα μόρια από το να συμμετείχε ενεργά μέλος του ΑΣΕΠ στο σύνολό της!
Το ότι η εγκύκλιος εξυπηρετεί σκοπιμότητες γίνεται περισσότερο φανερό, και θα γίνει κάθε δυνατή ενέργεια ώστε να καταπέσει.

3 σχόλια:

  1. αυριο ολοι στους δικηγορους και τηλεφωνικη επικοινωνια να προσβάλουμε την ολη διαδικασια της διαθεσιμοτητας-αξιολογησης -μοριοδοτησης.
    ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΟΕΔΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΟΡΈΑ ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΈΡΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΌ ΠΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΊ ΦΡΟΥΡΟΊ. ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΦΟΎ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΊΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΩΝ ,ΠΡΟΤΑΞΗ ΜΕΤΆΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΌΣΩΝ ΗΔΗ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΣΕ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΘΕΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΜΠΕΣ ΜΕ 1,70 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗ (ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Δ/ΚΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή