Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελίες για ρουσφετολογικές μοριοδοτήσεις στη δημοτική αστυνομία - Περίεργη η απάντηση του ΥΔιΜΗΔ

Στο μεταξύ χθες είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για ρουσφετολογικές μοριοδοτήσεις δημοτικών αστυνομικών, που εντάχθηκαν στο σώμα με το διαγωνισμό του 2009. Συγκεκριμένα οι επιτυχόντες αυτού του έτους μοριοδοτούνται με 20 μόρια παραπάνω, επειδή επί των ενστάσεων για την εν λόγω διαδικασία την επίβλεψη είχε το ΑΣΕΠ.

Ωστόσο, όπως κατάγγειλαν στην "Αυγή" δημοτικοί αστυνομικοί, το ΑΣΕΠ δεν είχε στο σύνολο της διαδικασίας την επίβλεψη, παρά μόνο για τις μετέπειτα ενστάσεις, γεγονός που συνιστά άνιση μοριοδότηση μεταξύ των υπαλλήλων.

Κύκλοι του ΥΔΜΗΔ δεν αρνήθηκαν τη διάκριση αυτή, δικαιολογώντας τη με το επιχείρημα ότι "για τον λόγο αυτόν δεν μοριοδοτούνται με 30, όπως θα έπρεπε λόγω του ΑΣΕΠ, αλλά με 20".

Πάντως, όπως μας περιέγραψαν οι παραπάνω δημοτικοί αστυνομικοί, "οι υπάλληλοι με τη μοριοδότητη των 30 είναι μόλις 80 και όλοι τους από τη διαδικασία του ΑΣΕΠ του 1998! Κατά συνέπεια η μοριοδότηση των 20 απλά και μόνο λόγω της επίβλεψης των ενστάσεων απ' το ΑΣΕΠ είναι στοχευμένη και υποκρύπτει ρουσφετολογική συναλλαγή".

Πηγή: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου