Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μαχαιρώθηκε δημοτικός αστυνομικός της Δημοτικής Αστυνομίας Βούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοτικός αστυνομικός στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης δέχθηκε μαχαιριά στην κοιλιά μετά από διαπληκτισμό που είχε με το δράστη.

Δεν είδαμε να έχει πάρει τη δέουσα δημοσιότητα το σοβαρό αυτό περιστατικό, αλλά το γεγονός ότι στο επεισόδιο φέρεται να εμπλέκεται γιος δημοτικού συμβούλου του δήμου μάλλον δίνει την απάντηση.

Πληροφορίες για το περιστατικό εντόπισε το ιστολόγιο του ΣΔΑΘ, αλλά και το νέο ιστολόγιο Δημοτική Αστυνομία, Τα Νέα, μετά από σχετική ανάρτηση του newsit.gr:

Βούλα Αττικής : Γιος δημοτικού συμβούλου μαχαίρωσε Δημοτικό Αστυνομικό!

Αιματηρή κατάληξη είχε πριν από λίγη ώρα ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον γιο ενός δημοτικού συμβούλου της Βούλας και σε δημοτικό αστυνομικό αστυνομικό της περιοχής, όταν ο πρώτος θεώρησε ότι το θύμα ήταν ο αστυνομικός που για κάποιο λόγο πριν από λίγες ημέρες του είχε κάνει ... προσαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ... ευέξαπτος επιτέθηκε φραστικά στο δημοτικό αστυνομικό ο οποίος ήταν μέσα στο περιπολικό του  στην κεντρική πλατεία και παρά την άρνηση του τελευταίου ότι σχετίζεται με οποιαδήποτε προσαγωγή και τις κατ' επανάληψη -σύμφωνα τουλάχιστον με αστυνομικές πηγές- διαβεβαιώσεις του ότι πρόκειται για δημοτικό αστυνομικό και όχι για στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο καυγάς πήρε διαστάσεις και όταν τα αίματα άναψαν για τα καλά, ο γιος του στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον δημοτικό αστυνομικό.

Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δράστης του μαχαιρώματος βρίσκεται στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας, ενώ ο δημοτικός αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο χωρίς ευτυχώς να υπάρχει απειλή για τη ζωή ή τη σωματική ακεραιότητα του.


Μία μικρή αναφορά στον τραυματισμό του συναδέλφου υπάρχει στην ιστοσελίδα triavita.gr:

Πριν λίγο μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο εργαζόμενος της Δημοτικής Αστυνομίας 

Συμβαίνει τώρα: Πριν λίγη ώρα μεταφέρθηκε τραυματίας στο Ασκληπιείο ο εργαζόμενος της Δημοτική Αστυνομία Βούλας Ν.Γ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο άτυχος άνδρας μετά από μικροεπεισόδιο μαχαιρώθηκε στην αριστερή πλευρά του θώρακα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο. Από πηγές μας στο νοσοκομείο πληροφορηθήκαμε ότι το μαχαίρι δεν τραυμάτισε ζωτικό όργανο και ως εκ τούτου το θύμα μάλλον δεν κινδυνεύει. Θα σας κρατάμε ενήμερους.


Πρώτα απ' όλα ευχόμαστε περαστικά στο συνάδελφο. Ελπίζουμε ότι οι λοιποί συνάδελφοι που εμπλέκονται στο επεισόδιο έπραξαν τα δέοντα όπως ακριβώς προβλέπονται στο Νόμο 3731, χωρίς να υποχωρήσουν σε ενδεχόμενες πολιτικές πιέσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ας μην ξεχνούν ότι ενεργούν υπό τις εντολές του Εισαγγελέα Πρωτοδικών τον οποίο οφείλουν να ενημερώσουν σε περίπτωση παρέμβασης. Επίσης θυμίζουμε ότι πρέπει να γίνει άμεσα αναγγελία εργατικού ατυχήματος στο Τμήμα Προσωπικού στο δήμο όπου υπηρετεί ο συνάδελφος κατά τις προβλέψεις του Νόμου 3850.

Ευχαριστούμε πολύ το συνάδελφο που μας γνωστοποίησε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου