Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αθηναίων: Εκτός o Αβραντίνης, στη δημοτική αστυνομία ο Αναγνωστόπουλος

Με την επαναφορά σε θέση αντιδημάρχων, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του Φώτη Προβατά, που είχαν παραιτηθεί με την υπόθεση της Υπατίας, αλλά και την «πόρτα εξόδου» στο μέχρι τώρα αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Τάσο Αβραντίνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προχώρησε στον «ανασχηματισμό» των αντιδημάρχων του για την περίοδο από από 13-2-2012 μέχρι 4-7-2013.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αναλαμβάνει την αντιδημαρχία αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας με την εποπτεία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας. Καταλαμβάνει τη θέση του Τάσου Αβραντίνη (προερχόμενο από τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου), που φαίνεται πως «πληρώνει» το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης, η οποία κατέπεσε στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Πέραν της αντιδημαρχίας, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.

Ο Φώτης Προβατάς αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Δημοσίων Σχέσεων και Αστικής Κατάστασης με την εποπτεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και του Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας και Δημοσίων Σχέσεων. Την αντιδημαρχία αυτή κατείχε η πρόσφατα παραιτηθείσα Άννα Φιλίνη.

Εκτός θέση αντιδημάρχου μένει και ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχος Κοιμητηρίων και Διοικητικής Υποστήριξης Πολεοδομίας Νίκος Κόκκινος, ο οποίος αναλαμβάνει ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, για την ίδια ως άνω χρονική περίοδο, την εποπτεία της Δ/νσης Κοιμητηρίων, καθώς και η Αγγελική Αντωνοπούλου, η οποία για την ίδια ως άνω χρονική περίοδο θα είναι η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία των δράσεων εθελοντισμού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων τοποθετεί:
  • τη Σουλτάνα Σπυροπούλου, αναπληρώτρια δημάρχου και αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών με την εποπτεία των Διευθύνσεων Κοινοχρήστων Χώρων, Οδοποιίας και Αποχέτευσης, Κτηριακών Έργων, Σχολικών Κτηρίων και Ηλεκτρολογικού.
  • το Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας με την εποπτεία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας.
  • το Φώτη Προβατά, αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων και Αστικής Κατάστασης με την εποπτεία της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και του Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας και Δημοσίων Σχέσεων.
  • τον Ανδρέα Βαρελά, αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης με την εποπτεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού.
  •  την Εύα Κοντοσταθάκου, αντιδήμαρχο Οικονομικών με την εποπτεία των Διευθύνσεων Οικονομικών, Δημοτικών Προσόδων, Προμηθειών & Γενικών Αποθηκών, καθώς και τις αρμοδιότητες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας.
  • την Καλλιόπη Γιαννοπούλου, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης με την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας.
  • την Αικατερίνη Δωρή, αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Σχεδίου Πόλεως με την εποπτεία της Διεύθυνσης Σχεδίου Πόλεως και Πολεοδομίας.
  • τη Νέλλη-Κανέλλα Παπαχελά, αντιδήμαρχο Παιδείας και Ανάπτυξης με την εποπτεία των Διευθύνσεων Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και Εμπορίου & Ανάπτυξης. Η ιδία ορίζεται και πρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • τον Άγγελο Αντωνόπουλο, αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος με την εποπτεία της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος.
  • τον Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη, αντιδήμαρχο Ενδοδημοτικής Αποκέντρωσης με την εποπτεία της Διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των Τμημάτων 1ης,2ης, 3ης, 4ης,5ης,6ης και 7ης Δημοτικής Κοινότητας της Διεύθυνσης Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου