Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Διαφεύγει τη σύλληψη ο γιος του δημοτικού συμβούλου που μαχαίρωσε το δημοτικό αστυνομικό στη Βούλα

Γιος, δημοτικού συμβούλου εμπλέκεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά Δημοτικού Αστυνομικού


Φωτογραφία ντοκουμέντο. Το ματωμένο μπουφάν του Δημοτικού Αστυνομικού.
Σήμερα το μεσημέρι, στις 11.30 π.μ., έξω από το Ασκληπιείο Βούλας επί της οδού Βασ. Παύλου, δύο άνδρες εκ των οποίων ο ένας είναι γιος δημοτικού συμβούλου της περιοχής με μακρά δημοτική πορεία, πλησίασαν περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας και διαπληκτίστηκαν έντονα με το πλήρωμα.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των φερομένων δραστών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γρονθοκόπησε τον οδηγό του περιπολικού Ν. Γκ. Ο Δημοτικός Αστυνομικός προσπάθησε να αντιδράσει, άνοιξε την πόρτα του περιπολικού και στην προσπάθειά του να βγει, δέχθηκε επίθεση, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, από τον δεύτερο, άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα , ο οποίος και τον τραυμάτισε με το μαχαίρι που κρατούσε, στην περιοχή της κοιλιάς.

Η συνοδηγός και συνάδελφος του άτυχου αστυνομικού ενημέρωσε μέσω του ασυρμάτου την αστυνομία και στο σημείο έφθασαν άμεσα άνδρες του Α.Τ. Βούλας.

Ο Δημοτικός Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου χειρουργήθηκε με επιτυχία διαφεύγοντας τον κίνδυνο.
Οι φερόμενοι ως δράστες μετά την πράξη αυτή τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται στα πλαίσια της αυτόφορης διαδικασίας.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον δημοτικό σύμβουλο και  πατέρα του πρώτου φερόμενου ως δράστη (που γρονθοκόπησε τον Αστυνομικό), μας κατέθεσε, συντετριμμένος, ότι δεν έχει επικοινωνήσει με το γιο του, δεν ξέρει που βρίσκεται και από τις λίγες πληροφορίες που έχει ισχυρίζεται πως το παιδί του δεν τραυμάτισε αυτό τον άτυχο Αστυνομικό.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι τον τραυματία επισκέφθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και νοσηλεύεται ο αναπληρωτής Δημάρχου Σπύρος Πανάς, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Νιτερόπουλος και Παντελής Κασιδόκωστας οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκαν δηλώνοντας τόσο στην οικογένεια όσο και στον άτυχο Αστυνομικό την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου