Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μ. Κασσής: Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης- Έγινε υπουργός λόγω ονόματος (βίντεο) - Τον «άδειασαν» και οι γαλάζιοι περιφερειάρχες: Παράσταση υπέρ της ΑΔΕΔΥ!

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Μιχάλης Κασσής στον απόηχο της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του ΠΑΣΟΚ για την αξιολόγηση στο Δημόσιο.

«Δεν χρειαζόταν ο κ. Μητσοτάκης να βγει χθες και να πει τι έκανε ο Βενιζέλος πριν 4 χρόνια. Έχει τεράστιες ευθύνες που ανέχεται τον Μητσοτάκη να είναι υπουργός και να λέει το 15% των δημοσίων υπαλλήλων να απολυθούν» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στον Ant1.

Ο κ. Κασσής κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να παραιτηθεί: «Ήδη δεν θα έπρεπε να τον είχε δεχθεί από καιρό. Αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης, δεν θα ήταν υπουργός. Αν λεγόταν Κασσής, όπως εγώ, δεν θα ήταν υπουργός».Πηγή: aftodioikisi.gr


Οι γαλάζιοι περιφερειάρχες «άδειασαν» τον Κ. Μητσοτάκη


Υπέρ της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να παραστεί η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, κατά την εκδίκαση της αίτησης της ΑΔΕΔΥ για αναστολή των διατάξεων του Ν. 4250/14 για την αξιολόγηση, στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η αίτηση απορρίφθηκε αλλά καταγράφεται το γεγονός ότι ούτε ένας από τους 13 περιφερειάρχες δεν διαφώνησε με αυτή την πρωτοβουλία. Και αναφερόμαστε ειδικά στους περιφερειάρχες της ΝΔ, απερχόμενους και επανεκλεγέντες. Βέβαια, δεν κλήθηκε να πάρει θέση ο ανιψιός του Κ. Μητσοτάκη, Κ. Μπακογιάννης, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα από Σεπτέμβριο. Θα έχει όμως την ευκαιρία να πάρει θέση το φθινόπωρο, γιατί η αξιολόγηση θα φτάσει και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου