Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Οι καθαρίστριες έβαλαν γάντια και έπιασαν το μικρόφωνο με τη Χάρις Αλεξίου - Τις απαξιώνει ο Άδωνις & κατηγορεί την Χ. Αλεξίου για λαϊκισμό!

«Απόψε είμαστε όλοι καθαρίστριες», είπε η διάσημη ερμηνεύτρια

Καθαρίστριες με την τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου πάνω στη σκηνή στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσαν, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η «Αλληλεγγύη για όλους», στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, στην πλατεία Συντάγματος, Δευτέρα 28 Ιουλίου 201
Πλήθος κόσμου βρέθηκε απόψε στο Σύνταγμα, στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου, που διοργάνωσαν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» και η «Αλληλεγγύη για όλους».

Παράλληλα με τη συναυλία, είχε οργανωθεί ειδική ομάδα για τη συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα.

Πριν την εμφάνιση της Αλεξίου, στην εξέδρα που έχει στηθεί ανέβηκαν οι καθαρίστριες. Μίλησαν για τον αγώνα τους, ευχαριστώντας όσους δείχνουν τη συμπαράστασή τους, μεταξύ των οποίων και στους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Το αποκορύφωμα της συναυλίας ήταν όταν η Χάρις Αλεξίου, φόρεσε και η ίδια ένα κόκκινο γάντι, σε ένδειξη αλληλεγγύης και τραγούδησε μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.Η συναυλία ξεκίνησε με την Χάρις Αλεξίου να δηλώνει από το μικρόφωνο ότι «απόψε είμαστε όλοι καθαρίστριες». Στη συναυλία έδωσαν το παρόν και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι: Κατερίνα Ιγγλέζη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρία Μπόλαρη, Γιώργος Σταθάκης, Αφροδίτη Σταμπουλή, Δημήτρης Τσουκαλάς και Θεανώ Φωτίου.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη συναυλία εδώ.


Απαξίωση για τις καθαρίστριες - Για λαϊκισμό κατηγορεί ο (αρχιλαϊκιστής) Άδωνις την Χ. Αλεξίου!

 

Μπορεί το Σύνταγμα να γέμισε από κόσμο χθες το βράδυ στην συναυλία συμπαράστασης της Χαρούλας Αλεξίου στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ωστόσο δυο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έκαναν πως δεν είδαν και μάλιστα ένα εξ αυτών, ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την σπουδαία ερμηνεύτρια για λαϊκισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA είπε: «Έχουμε κάποιες κυρίες συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες καθόλα που ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν και μάλιστα πληρώνονταν και πολύ καλά. Ο εργοδότης τους, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, χρεοκόπησε και αποφάσισε την απόλυσή τους. Έρχεται τώρα η κυρία Αλεξίου, ο κ. Βίτσας και λένε όχι, πρέπει να τους επαναπροσλάβει το ελληνικό Δημόσιο».

Και πρόσθεσε: «Η κυρία Αλεξίου θα κάνει συναυλία για την απολυμένη καθαρίστρια του Mega; Για να τελειώνουμε με το λαϊκισμό στη χώρα».

Μάλιστα θεώρησε χρέος του να τονίσει ότι παρότι οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ήταν εργαζόμενες στο ελληνικό δημόσιο όχι με σχέση μόνιμη αλλά με συμβάσεις που ανανεώνονταν, πληρώνονταν και πολύ καλά!

Και κατέληξε: «Εγώ μία ερώτηση θέλω να κάνω: Αυτές οι συμπαθέστατες και αξιοπρεπέστατες κυρίες είναι πολίτες που έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον κάθε άνεργο αυτής της χώρας;»

Από την άλλη, στο ίδιο κανάλι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη αφού είπε ότι δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι πρόσθεσε: «Θεωρώ ύβρη να ασχολούμαστε όλη μέρα με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατ. ανέργους».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου