Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Νέοι οριστικοί πίνακες κατάταξης για το Υπ. Ανάπτυξης - Η παρωδία συνεχίζεται...

Δεν είναι μόνο οι δημοτικοί αστυνομικοί που ταλαιπωρούνται εξαιτίας της ανευθυνότητας και ανικανότητας της κυβέρνησης, των τριμελών υπηρεσιακών συμβουλίων, αλλά και του Α.Σ.Ε.Π. Είναι και πολλοί άλλοι κλάδοι, προεξεχόντως του Υπουργείου Ανάπτυξης. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση θυμίζουμε ότι έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που φωτογραφίζει τόσο υπηρεσιακούς παράγοντες όσο και τα μέλη του αρμόδιου τριμελούς, δείτε σχετικά την ανάρτησή μας Καταγγελία - καταπέλτης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών: Εξαιρούνται της διαθεσιμότητας «τα δικά μας παιδιά».

Δείτε το δελτίο τύπου του Α.Σ.Ε.Π. για τους νέους οριστικούς πίνακες:

 Αθήνα, 21 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
(Άρθρο 90 Ν. 4172/2013)

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΤΕΥΣ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας νέους οριστικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, των κλάδων ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914) όπως ισχύει.

Οι νέοι οριστικοί πίνακες κατάταξης, όπως εκδόθηκαν από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και στον οικείο πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Πηγή: Α.Σ.Ε.Π.

 Συνοψίζοντας, έχουμε τις εξής εκδόσεις πινάκων για το Υπουργείο Ανάπτυξης:
  • 29 Οκτωβρίου 2013: Προσωρινοί πίνακες
  • 19 Νοεμβρίου 2013: Πίνακες βαφτισμένοι ως «τελικοί», με βάση τους οποίους τέθηκαν σε διαθεσιμότητα την ίδια ημέρα 100 υπάλληλοι
  • 15 Απριλίου 2014: Τελικοί πίνακες, μετά την εξέταση των ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων
  • 26 Ιουνίου 2014: Οριστικοί πίνακες, μετά την εξέταση των αιτήσεων θεραπείας επί των προηγούμενων πινάκων.
  • 21 Ιουλίου 2014: Νέοι οριστικοί πίνακες, που δεν ενημερώνουν για το είδος των αλλαγών, όπως όλες οι προηγούμενες σχετικές ανακοινώσεις του Α.Σ.Ε.Π., και συμπτωματικά μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος...

Αντί σχολίου: Άντε και με το καλό η ορθή επανάληψη των νέων οριστικών πινάκων! Και για όσους νομίζουν ότι η κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών φτάνει στο τέλος, θυμίζουμε ότι ακόμη δεν έχουν εκδοθεί «οριστικοί» πίνακες, οι οποίοι και όταν εκδοθούν, εκ των πραγμάτων και λόγω της διαδικασίας που ακολούθησε το Α.Σ.Ε.Π., δεν θα είναι οι οριστικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου