Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πορεία των απολυόμενων δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Πορεία με τη χρήση μοτοσικλετών πραγματοποιούν οι δημοτικοί αστυνομικοί, κατευθυνόμενοι στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις απολύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, τις οποίες έχουν χαρακτηρίσει ως «θάνατο».
Οι δημοτικοί αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις απολύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, τις οποίες έχουν χαρακτηρίσει ως «θάνατο», ζητώντας παράλληλα να απορροφηθούν όλοι οι μη διοριστέοι οι οποίοι σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ είναι περισσότεροι από 220.Μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Θάνος Τάτσης, πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών τόνισε ότι «ξεκινήσαμε σήμερα από την Πλατεία Κλαυθμώνος, την πλατεία των απολυμένων δημοτικών αστυνομικών για να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Είναι εδώ όλοι οι απολυμένοι του δήμου Αθηναίων και ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον υπουργό, προκειμένου να υπάρχει άμεση διευθέτηση του θέματος. Είναι άνθρωποι οι οποίοι σε 20 ημέρες οδηγούνται στην απόλυση. Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη της Ελληνικής Αστυνομίας, αφορά για τους υπόλοιπους 1.587, στο σύνολο των 3.000 δημοτικών αστυνομικών υπάρχουν 226 σε διαθεσιμότητα, οι οποίοι οδηγούνται στην απόλυση».

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημοτικοί αστυνομικοίΔιαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι δημοτικοί αστυνομικοί που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί που διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας βρίσκονται αυτή την ώρα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο αντιπρόεδρος των δημοτικών αστυνομικός, Θάνος Τάτσης, μιλά για την απεργία τους, λέγοντας: «Ξεκινήσαμε σήμερα από την πλατεία Κλαυθμώνος για να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον υπουργό προκειμένου να υπάρχει άμεσα διευθέτηση για το θέμα των απολυμένων δημοτικών αστυνομικών. Είναι άνθρωποι που σε 20 μέρες οδηγούνται στην απόλυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου