Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζει για 10η μέρα την απεργία πείνας ο δημοτικός αστυνομικός Γιάννης Βαγδάτης


Ο πρώην δημοτικός αστυνομικός, Γιάννης Βαγδάτης, συνεχίζει για 10η μέρα την απεργία πείνας. Ο κ. Βαγδάτης, ο οποίος έχει δηλώσει κατ'επανάληψη πως δεν μπορεί να ζήσει ούτε την οικογένειά του με το καθεστώς της διαθεσιμότητας, βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει "μέχρι τελικής πτώσεως" .

Ο κ. Βαγδάτης από τη στιγμή που δεν είδε καμία διάθεση να δοθεί λύση στο πρόβλημα των 226 «αδιάθετων» πρώην δημοτικών αστυνομικών από τους εμπλεκόμενους φορείς, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί και μάλιστα με τον πιο δύσκολο και επίπονο τρόπο. Με την απεργία πείνας.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο πρώην δημοτικός αστυνομικός ήταν ο μοναδικός του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρισκόταν στον πίνακα των αδιάθετων από τη δημοσίευση των προσωρινών πινάκων, ωστόσο με την ανάρτηση των τελικών, όχι μόνο παρέμεινε στον συγκεκριμένο πίνακα, αλλά και προστέθηκαν άλλοι 10 συνάδελφοί του.

Ο Γιάννης Βαγδάτης έχει κάνει δύο γάμους κι είναι πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο. Αυτή τη στιγμή, η γυναίκα του και τα παιδιά του είναι άνεργοι και η οικογένεια δεν έχει σταθερό εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου