Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Έκτακτη είδηση από Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας της Δημοτικής Αστυνομίας - Νεώτερη ενημέρωση: Εξήλθε και συνεχίζει τον αγώνα!

Στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με καρδιολογικά προβλήματα μεταφέρεται ο δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε απεργία πείνας. Ο Γιάννης Βαγδάτης βρίσκεται στην ενδέκατη μέρα απεργίας.


Ο Γιάννης Βαγδάτης απολύεται, μετά από 26 χρόνια εργασίας στο δήμο, θύμα -όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους και το Δημόσιο (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνόμοι, καθηγητές, καθαρίστριες κ.ά.)- της σκληρής αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και δημάρχων που την εφαρμόζουν.

Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» Εργαζομένων του Δήμου έχει καλέσει από την πρώτη στιγμή τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης και όλης της πόλης να δείξουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους.

«Καλύτερη συμπαράσταση, σημειώνει, θα είναι η συμμετοχή στον αγώνα για επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Η συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στη λεγόμενη αξιολόγηση, που θα οδηγήσει σε νέες απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις για να θησαυρίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες σε βάρος του λαού».

Πηγή: http://www.902.gr/

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για το συνάδελφο... 

Νεώτερα από το dimastin:
 

Ο γιατρός που εξέτασε το πρωί το συνάδελφο, βρήκε την πίεση του αρκετά ανεβασμένη και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αγωγή ώστε να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα. Όντως, ο Γιάννης Βαγδάτης, μεταφέρθηκε στον Γ.Ν.Θ Παπαγεωργίου και παρέμεινε εκεί για λίγες ώρες λαμβάνοντας την κατάλληλη αγωγή. Αμέσως μετά, αποφάσισε να συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα του επιστρέφοντας στην σκηνή του στο δημαρχείο.

Θυμίζουμε ότι για αύριο Τρίτη 17 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δημαρχείο, μπροστά στην σκηνή του Γιάννη Βαγδάτη (δείτε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου