Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οι ανυποχώρητοι της Καραγεώργη Σερβίας: Συνεχίζουν απολυμένες καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες, καθηγητές - 19η ημέρα στην Πλ. Κλαυθμώνος οι δημ. αστυνομικοί


Οι ανυποχώρητοι της Καραγεώργη Σερβίας

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στον πρόχειρο «καταυλισμό» που έχουν στήσει έξω από την Καραγεώργη Σερβίας είναι οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας. 


Ακόμα και αν το θερμόμετρο στο κέντρο της Αθήνας δείχνει 39 βαθμούς, οι «κατασκηνωτές» έξω από το Υπουργείο Οικονομικών είναι να έτοιμοι να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους, μέχρι να δικαιωθούν. Και μάλιστα, όπως δηλώνουν και οι ίδιοι δεν τους τρομάζουν ούτε η ζέστη ούτε το κρύο, καθώς θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να παρθεί απόφαση που θα τους δικαιώνει.

Οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι Σχολικοί Φύλακες, οι καθηγητές της ΟΛΜΕ που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, όλοι τους συνεχίζουν τον αγώνα τους με ότι μέσο διαθέτουν.

Απολυμένες καθαρίστριες
2120581

Για 52 ημέρες παραμένουν οι απολυμένες καθαρίστριες έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Έχοντας στήσει σκηνές στην Καραγεώργη Σερβία, οι καθαρίστριες καθημερινά διαδηλώνουν για την άδικη απόλυση τους, ενώ είναι αποφασισμένες να κλιμακώσουν ακόμα περισσότερο τις κινητοποιήσεις τους. Οι ίδιες, ενωμένες σαν γροθιά, είναι αποφασισμένες να μην υποχωρήσουν από τις σκηνές τους αν δεν δικαιωθούν. Μάλιστα, δηλώνουν ότι ο καιρός δεν τους πτοεί και δεν θα φοβηθούν το καύσωνα, ενώ λένε χαρακτηριστικά ότι το καλοκαίρι προβλέπεται να «καυτό».
Στο φακό του Newsbomb.gr μίλησε η Κυρία Δέσπινα, που συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στις απολύσεις.

Σχολικοί Φύλακες
Δίπλα ακριβώς από τις σκηνές των απολυμένων καθαριστριών, οι σχολικοί φύλακες έχουν στήσει και αυτοί με τη σειρά τους τις δικές τους σκηνές, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας. Μάλιστα, ο δικός τους αγώνας (διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών) μετρά ήδη 27 ημέρες. Οι σχολικοί φύλακες δηλώνουν και αυτοί με τη σειρά τους αποφασισμένοι να τα «παίξουν» όλα γι' όλα, ενώ δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί, μέχρι να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Καθηγητές ΟΛΜΕ
Εδώ και 27 ημέρες διαμαρτύρονται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις σκηνές τους και οι καθηγητές της ΟΛΜΕ που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Δημοτικοί αστυνομικοί
Τις 19 ημέρες έχουν συμπληρώσει οι δημοτικοί αστυνομικοί στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν στήσει τις σκηνές τους, απέναντι ακριβώς από το Υπουργείο Εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας και τις απολύσεις.

Αμετακίνητοι στα πιστεύω τους, όλοι οι διαμαρτυρόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, μέχρι να ακουστούν οι φωνές τους στα αυτιά της Κυβέρνησης.

Πηγή:  http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου