Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ντινόπουλος: «Οι καθαρίστριες έγιναν σύμβολο και με τα σύμβολα δεν τα βάζεις» - Τι λέει για τους δημ. αστυνομικούς άνω των 50 ετών (βίντεο)

"Οι καθαρίστριες αυτές έγιναν σύμβολο. Και στην πολιτική με τα σύμβολα δεν τα βάζεις εύκολα" είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".

"Στόχος μας σε αυτή τη διετία πρέπει να είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την κοινωνία. Αυτό που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών με τις καθαρίστριες δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Αλίμονο αν πάει ένας  υπουργός στο υπουργείο, δει απ'έξω να υπάρχουν κάποιοι απολυμένοι και κάνει πως δεν τους βλέπει" είπε ο κ. Ντινόπουλος.

"Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε είναι το εξής: Η κοινωνία υπήρξε και είναι ακόμα στα κάγκελα. Θέλει επιτέλους να δει ένα φως στην άκρη του τούνελ . Κατά την άποψή μου αυτό αρχίζει να φαίνεται, όμως αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να την αποκαταστήσουμε ως κυβέρνηση κάνοντας οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση" συμπλήρωσε.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Στρατούλη, σημείωσε ότι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώθηκε στις κάλπες, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές έδειξαν πως ο κόσμος δεν τον εμπιστεύεται.
Πηγή: http://www.enikos.gr

Ντινόπουλος: Όπως ζούσα, το ίδιο εξακολουθώ και ζω - Προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα των δημοτικών αστυνομικών


Για τις νέες του αρμοδιότητες μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών. Ο κ. Ντινόπουλος είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι «οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, η δουλειά είναι περισσότερα και τα ωράρια είναι εξοντωτικά»….

Ο υπουργός Εσωτερικών όμως δήλωσε: «Όπως ζούσα, το ίδιο εξακολουθώ και ζω. Το ίδιο κινητό τηλέφωνο έχω και δεν πρόκειται να το αλλάξω».

Μάλιστα, ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι δεν σταμάτησε τη συνήθειά του να κυκλοφορεί στον κόσμο και να συνομιλεί για τα προβλήματά του. «Πριν από 48 ώρες ήμουν στην Καλλιθέα, περπάτησα χωρίς την ασφάλεια μαζί μου, μίλησα με κόσμο και μου είπαν τα παράπονά τους. “Τώρα που έγινες υπουργός να δούμε τι θα κάνεις”, μου έλεγαν», είπε ο κ. Ντινόπουλος.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι η πόρτα του υπουργείου του θα είναι πάντοτε ανοιχτή για τους αυτοδιοικητικούς όπου κι αν ανήκουν. «Μπορούν να έρθουν να συζητήσουμε για τα προβλήματα στην αυτοδιοίκηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ντινόπουλος με αφορμή τις αρμοδιότητές του, είπε ότι δε θα υπάρξει συμμετοχή στους παιδικούς σταθμούς ενώ υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να βρει λύση για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών.Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

1 σχόλιο:

  1. 226 ειναι ολοι οχι μονο οι άνω των 50 ετών συνάδελφοι μας ψεύτη ντινοπουλε παίζεις με τους αριθμούς ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή