Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης με συμμετοχή αντιπροσωπείας του Σ.Δ.Α.Α.

Με πρωτοβουλία του συλλόγου εργαζομένων στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης οργανώνεται για τις 11 σήμερα το πρωί, πορεία διαμαρτυρίας για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, των Σχολικών Φυλάκων και γενικότερα για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου που θα τεθεί σε ψηφοφορία την Τρίτη και που φέρνει σε ρήξη κυβέρνηση και λαό.


Συγκεκριμένα, έξω από την Α' πλαζ Βούλας, συγκεντρώθηκαν άνδρες της δημοτικής αστυνομίας με τα οχήματά τους, υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου με απορριμματοφόρα αλλά και υπάλληλοι και άλλων υπηρεσιών του Δήμου, που συμπαραστέκονται στους συναδέλφους τους.

Στην πορεία συμμετέχουν και αντιπροσωπείες εργαζομένων και από τους δήμους Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Ελληνικού - Αργυρούπολης και από το Δήμο Αθηναίων. 

Οι δημοτικοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη διαθεσιμότητα που αποφάσισε η κυβέρνηση.Με αφετηρία τη Βούλα, έκαναν πορεία μέχρι τη λίμνη της Βουλιαγμένης και από εκεί επέστρεψαν στη Γλυφάδα, στο κτίριο της υπηρεσίας τους.


Παρόντες, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γιάννης Παναγόπουλος, ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς, ο πρώην δήμαρχος Βάρης και νυν δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Καπετανέας  και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπελετσιώτης, Λευτέρης Αργυρουδάκης και Μαρία Σίνα. Επίσης την παράταξη Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος Δήμος Βαμβασάκης. 

Δείτε σχετικό βίντεο (newsit):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου