Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους Δημοτικούς Αστυνομικούς από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
Αρ.Πρωτ.: 3/2013
ΔΡΑΜΑ 13 Ιουλίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα το «σίριαλ» που διαδραματίζεται και έχει πρωταγωνιστές από τη μία την κυβέρνηση που με προσταγές της Τρόϊκα ψάχνει να βρει «αριθμούς» και από την άλλη ανθρώπους - εργαζόμενους που βρίσκονται χωρίς προειδοποίηση ή λόγο να ψάχνουν να βρουν γιατί τους διαλύουν τα όνειρα και το μέλλον τους.

Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε «στο ίδιο έργο θεατές» και βλέπουμε διώξεις εργαζομένων, καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων και όλους εμάς τους υπόλοιπους «τυχερούς» που εργάζονται ακόμη να αναρωτιόμαστε ποιος θα έχει σειρά !!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων της οποίας η Ένωσή μας είναι μέλος, από την πρώτη στιγμή δήλωσε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα που δίνουν αυτές τις μέρες οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, που τόσο άδικα και ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά στο χάος της αβεβαιότητας.

Δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε το αντίθετο και εμείς ως κλάδος και ως συνδικαλιστικός φορέας που δοκιμάστηκε σκληρά στο παρελθόν από τις επιλογές της προϊστάμενης Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, από διχαστικές τακτικές και πολιτικές που ακόμη ταλανίζουν και διχάζουν τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ., ως συνδικαλιστικός φορέας εργαζομένων που προασπίζει τα εργασιακά συμφέροντά τους, παρά να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον δύσκολο και δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί η φυσική παρουσία μας, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή συμπαράστασης από τους συναδέλφους εργαζομένους της Δημοτικής Αστυνομίας.
Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ      ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου