Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Δημοσιογραφική αλητεία από το neswit; Ρεπορτάζ με τίτλο: «Άφαντοι οι δημοτικοί αστυνομικοί... Μπήκαν μόνοι τους σε διαθεσιμότητα;»

Μην τους είδατε; Μπορεί ακόμη να μην έχουν μπει επίσημα σε διαθεσιμότητα όμως όπως δείχνει η εικόνα στο κέντρο οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν απλά... εξαφανιστεί. Μέρες έχουν να τους δουν οι καταστηματάρχες και η... αστυνομία.

Η εικόνα που κατέγραψε το newsit μιλά από μόνη της. Πεζόδρομοι έχουν μετατραπεί σε πάρκινγκ, το παρεμπόριο δίνει και παίρνει ... και κανείς δεν βρίσκεται εκεί για να βάλει μια τάξη και να τους εμποδίσει.



Σε πάρκινγκ έχει μετατραπεί και η Αθηνάς μπροστά στο παλιό Δημαρχείο ΦΩΤΟ NEWSIT
Σε πάρκινγκ έχει μετατραπεί και η Αθηνάς μπροστά στο παλιό Δημαρχείο

Μπορεί να αλλάζουν τα πάντα και οι δημοτικοί αστυνομικοί να μετακινούνται, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα έπρεπε να είναι κανονικά στα πόστα τους και να δουλεύουν.
Κερδισμένοι μόνο όσοι ασχολούνται με το παρεμπόριο ΦΩΤΟ NEWSIT
Κερδισμένοι μόνο όσοι ασχολούνται με το παρεμπόριο 
Είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες που μίλησαν στο newsit λένε ότι έχουν 10 ημέρες να δουν κάποια κίνηση από τη δημοτική αστυνομία, ενώ ακόμη και ένας αστυνομικός λέει ότι έχει μέρες να δει κάποιο... ίχνος τους.
Παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στην Αποστόλου Παύλου ΦΩΤΟ NEWSIT
Παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στην Αποστόλου Παύλου


Οι εργαζόμενοι λένε ότι δεν είναι δική τους ευθύνη και πως ουσιαστικά η κυβέρνηση κατήργησε την υπηρεσία, προσπαθούν με το διαθέσιμο προσωπικό να καλύψουν τις ανάγκες της πόλης όμως αυτή τη στιγμή δεν έχουν αρμοδιότητα.




Από τη στάθμευση τα χαμένα έσοδα υπολογίζονται στις 500.000 ευρώ το μήνα ενώ από το παρεμπόριο η ζημιά είναι ανυπολόγιστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Πηγή: http://www.newsit.gr/

'Εχει πέσει γραμμή φαίνεται, ανάλογο ρεπορτάζ και στο newsbeast.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου