Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Βάζουν καλάθι στη... Γενική Γραμματεία Εσόδων - Το μαγικό ραβδί της ΝΔ μετατρέπει τους αθλητές σε εφοριακούς (την ίδια στιγμή που απορρίπτει δημοτικούς αστυνομικούς)

Διακριθέντες αθλητές όπως ο Παναγιώτης Μπαρλάς, ο αρχηγός της παγκόσμιας Εθνικής Εφήβων Μπάσκετ του 1995- και όχι μόνο- θα στελεχώσουν σύντομα τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του υφυπουργού Πολιτισμού Γιάννη Ανδριανού, όπως αναφέρει το «tovimagr» αθλητές με διακρίσεις και εξέχουσες επιδόσεις θα διορισθούν σε κενές οργανικές θέσεις δοκίμων υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων με βαθμό ΣΤ΄ του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης εφοριακών.

Πρόκειται για τον πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Μπαρλά, την Ανδριανή Αθουσάκη αθλήτρια του βόλεϊ, το Νίκο Γιακουμόπουλο αθλητή του χάντμπολ, την Κωνσταντινίδου Χριστίνα αθλήτρια του πινγκ πονγκ και για τον γυμναστή Μανόλη Ντόλια.

Η αθλητική ιδιότητα των νέων εφοριακών δεν συνεπάγεται πως έχουν και ακαδημαϊκές περγαμηνές σχετικές με αυτή. Για παράδειγμα η κ. Αθουσάκη είναι απόφοιτος του Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Σχόλιο: Και ας μην ξεχνάμε ότι την ίδια στιγμή διαθέτει περιορισμένες θέσεις στην κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών για τη ΓΓΔΕ -ελάχιστες στην Αθήνα- απορρίπτοντας παράλληλα όσους έχουν πτυχία με μερική συνάφεια στον κλάδο οικονομικού... Προφανώς είναι προτιμότερη η στελέχωση της ΓΓΔΕ με πλήρως αστοιχείωτους στον κλάδο υπαλλήλους που έχουν περγαμηνές στον... αθλητισμό, παρά με υπαλλήλους με μερική συνάφεια πτυχίων, και πολυετή προϋπηρεσία σε ελεγκτικό μηχανισμό! Η αναδιάρθρωση του δημοσίου δια χειρός Σαμαρά, Μητσοτάκη, Χαρδουβέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου