Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Το αποτέλεσμα της συνάντησης Κ.Μητσοτάκη με απολυμένους σχολικούς φύλακες και εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα

Συνάντηση χωρίς απρόοπτα και χωρίς καμία ιδιαίτερη εξέλιξη είχαν το απόγευμα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με απολυμένους σχολικούς φύλακες και εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα.

Από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν έγινε καμία ανακοίνωση, ούτε κάποιο σχόλιο, ενώ από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί υποστήριξαν, μετά τη συνάντηση, ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί για το θέμα τους με τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο. Οι σχολικοί φύλακες ανέφεραν σε συγκεντρωμένους συναδέλφους τους έξω από το υπουργείο, ότι ο υπουργός «τους θεωρεί απολυμένους».

Σημειώνεται ότι έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απολυμένοι της Coca Cola εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τους σχολικούς φύλακες και τους εκπαιδευτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή συνάντηση είχε κλειστεί μετά από κατάληψη κοινόχρηστων χώρων στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη, που είχαν πραγματοποιήσει απολυμένοι σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου