Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη Καμίνη στο Real: Πρόβλημα σίτισης στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - Ζητάει εκ νέου άνοιγμα μετατάξεων για τη Δημοτική Αστυνομία

Σε 30 από τους 80 βρεφονηπιακούς σταθμούς υπάρχει πρόβλημα σίτισης των παιδιών, από την απεργία των εργαζομένων στον δήμο Αθηναίων, είπε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε, ότι μπορεί οι εργαζόμενοι να έχουν δίκιο, αλλά «δεν είναι δυνατόν να μην λειτουργεί ο δήμος και να δημιουργούνται τόσο σοβαρά προβλήματα. Δεν είναι φυσιολογικό να γίνονται κινητοποιήσεις, τη στιγμή που υπάρχει πλέον νομοθέτημα για το συγκεκριμένο θέμα. Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων, μπήκαν όλοι πλέον σε διαθεσιμότητα και όσοι μπορούν να εξαιρεθούν, θα πρέπει τώρα να κάνουν αιτήσεις και να μπουν σε άλλη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, είπε ότι αν συνεχιστούν τα προβλήματα, υπάρχει κίνδυνος η Αθήνα να γεμίσει σκουπίδια, την εορταστική περίοδο. «Εγώ πάντως, θα κάνω ότι πρέπει για να προστατεύσω το συμφέρον των πολιτών και τη δημόσια υγεία», ανέφερε. 


Ενημέρωση Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: Ο κ. Καμίνης στο τέλος της συνέντευξής του μιλάει για τη μη διεξαγωγή της αξιολόγησης παρά τη σχετική νομοθετική πρόβλεψη ώστε να εκτιμηθούν οι ανάγκες του Δήμου και θέτει εκ νέου το αίτημα για άνοιγμα των μετατάξεων των δημοτικών αστυνομικών σε άλλους κλάδους, ώστε το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας να καλύψει λειτουργικές ανάγκες του Δήμου. Αναφέρει επίσης ότι με διαδικασίες ΑΣΕΠ ο Δήμος Αθηναίων προσέλαβε μόνο τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο, γύρω στο 9:00 ξεκινάει τη συλλογισμό του για τη Δημοτική Αστυνομία (μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο "PLAY" με το βέλος, και να σύρετε το δείκτη ως εκεί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου