Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΚΕΠ Σεπολίων - Νέα επίθεση στο 6ο Δ.Α.Τ. στην Κυψέλη

Νέα επίθεση έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων στο 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα στην Κυψέλη. Είχε ξαναγίνει επίθεση αρχές Σεπτέμβρη, διαβάστε σχετικά εδώ. Αυτή τη φορά άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου και τράπηκαν σε φυγή. Επισημαίνεται ότι το 6ο Δ.Α.Τ. δεν λειτουργούσε τη στιγμή της επίθεσης και σύμφωνα με τον Τμηματάρχη του 6ου Δ.Α.Τ., δεν υπήρχε φύλαξη στο σημείο. Η επίθεση έρχεται μετά τον τερματισμό της πολύχρονης κατάληψης της Βίλα Αμαλίας από αστυνομικές δυνάμεις.

Επίσης παραμονή Χριστουγέννων δημοσιεύθηκε στο Athens Indymedia η ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΚΕΠ Σεπολίων πριν λίγες ημέρες. Το κείμενο της διαδικτυακής προκήρυξης έχει ως εξής:

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΠ ΣΕΠΟΛΙΩΝ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/12 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο απο 5 γκαζάκια στην πρόσοψη του ΚΕΠ στην συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αμβρακίας.
Οπλισμένοι με Οργή και Συνείδηση για τις τελευταίες κινήσεις απο την μεριά του ταξικού Εχθρού εναντίον του Αναρχικού-Αντιεξουσιαστικού  Χώρου και  ειδικότερα από τον φασίστα υπουργό καταστολής του πολίτη  Δένδια και του συνεργάτη του Σαμαρά και Καμίνη(Δήμαρχος Αθηναίων) που εκκένωσαν την Κατάληψη ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ.
Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας στην Αναρχική Κατάληψη Βίλα Αμαλίας και στους διωκόμενους 8 συντρόφους που κρατούνται στα κολαστήρια της ΓΑΔΑ. Χτυπήσαμε το ΚΕΠ  γιατι ανήκει στο Δήμο Αθηναίων που πρωτοστάτησε στην εκκένωση της κατάληψης.
Προειδοποιούμε όσους συνέβαλαν στην συγκεκριμένη επίθεση ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή.

 ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

"ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου