Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Επανεκτύπωση λόγω λάθους του ΦΕΚ μετάταξης των δημοτικών αστυνομικών στα Καταστήματα Κράτησης - Περιλαμβάνονται και οι Εξωτερικοί Φρουροί

Επαληθεύονται οι πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι το Φ.Ε.Κ. μετάταξης των δημοτικών αστυνομικών στα Καταστήματα Κράτησης περιλάμβανε μόνο τους υπαλλήλους ΔΕ Φύλαξης λόγω λάθους. Το λάθος διορθώθηκε, το σχετικό Φ.Ε.Κ. επανεκτυπώθηκε, και περιλαμβάνει πλέον τόσο τους υπαλλήλους ΔΕ Φύλαξης, όσο και τους υπαλλήλους ΔΕ Εξωτερικής Φρούρησης, οι οποίοι από 17 Απριλίου ανήκουν στο δυναμικό του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι θα εξακολουθήσουν να πληρώνονται από τους Δήμους μέχρι την ημέρα αποδοχής του διορισμού στο νέο φορέα, όμως από 17 Απριλίου ξεκινά να μετράει η προϋπηρεσία στη νέα τους θέση.

Κατεβάστε το διορθωμένο Φ.Ε.Κ. (Φ.Ε.Κ. Γ' 508/17.4.2014)

Σχόλιο: Στον τελικό πίνακα παραμένουν όσοι έχουν επιστρέψει με Φ.Ε.Κ. στους ΟΤΑ τις προηγούμενες ημέρες, καθαρά λόγω της αδικαιολόγητης βιασύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης που κατέληξε ώστε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης να εκδοθεί «μισό» Φ.Ε.Κ.. Αν το ΦΕΚ είχε εκδοθεί σήμερα, θα είχε υπάρξει η αντίστοιχη τροποποίηση. Εν πάση περιπτώσει, θεωρούμε ότι η σχετική τροποποίηση θα γίνει με επόμενο Φ.Ε.Κ.. Παραμένει πληγή στη διαδικασία ότι δεν έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις, και κάποιοι ίσως βρεθούν στα Καταστήματα Κράτησης λόγω λαθών στην καταχώρηση για τα οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι, ή λόγω πλασματικής μοριοδότησης που έλαβαν άλλοι. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, με ένα από τα θέματα που θα θέσει να είναι η άμεση συνεδρίαση των Τριμελών Υπηρεσιακών Συμβουλίων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την εξέταση των ενστάσεων για την Ανακοίνωση 5/2013.  

Επίσης να σημειώσουμε ότι εκδόθηκε πριν λίγο ο «οριστικός» πίνακας κατάταξης των σχολικών φυλάκων (Ανακοίνωση 9/2013) και οι προσωρινοί πίνακες προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ανακοίνωση 10/2014). Με νεώτερη ανακοίνωση το Α.Σ.Ε.Π. εκδίδεται και ο οριστικός πίνακας διάθεσης των σχολικών φυλάκων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου