Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έκδοση νέων τελικών πινάκων κατάταξης υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας πέντε μήνες αργότερα, μετά την εξέταση των ενστάσεων

Δημοσιεύθηκαν σήμερα (15 Απριλίου 2014) μετά την εξέταση των ενστάσεων, νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης των υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Οι προηγούμενοι «τελικοί» πίνακες με τους οποίους τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 100 υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης είχαν εκδοθεί στις 19 Νοεμβρίου 2013. Το αρμόδιο τριμελές συμβούλιο έκανε δηλαδή "μόνο" 5 μήνες για να ολοκληρώσει την εξέταση των ενστάσεων, για έναν κλάδο που αφορούσε θέση σε διαθεσιμότητα 100 ατόμων. Θυμίζουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες του ίδιου Υπουργείου είχαν εκδοθεί στις 29 Οκτωβρίου 2013. 

Δείτε το δελτίο τύπου του ΑΣΕΠ:

Αθήνα, 15 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
(ΑΡ. 90 Ν. 4172/2013)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 15.04.2014

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΤΕΥΣ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, των κλάδων ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Πληροφορικής, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Τεχνικού, ΔΕ Οδηγών και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, επικαιροποιημένους ύστερα από την εξέταση υποβληθεισών αιτήσεων θεραπείας από το εν λόγω ΤΕΥΣ, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/2/οικ.21634/7.8.2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄1914) όπως ισχύει.

Οι νέοι τελικοί πίνακες κατάταξης, όπως εκδόθηκαν από το οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και στον οικείο πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.


Σχόλιο: Αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί με τις νέες αλλαγές: Υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα στις 19 Νοεμβρίου θα επανέλθουν αναδρομικά, ενώ άλλοι που εργάζονταν όλο αυτό το διάστημα θα τεθούν αναδρομικά σε διαθεσιμότητα; Η κινητικότητα-παρωδία του κ. Μητσοτάκη σε όλο της το μεγαλείο... Και προκύπτει το ερώτημα τι θα συμβεί με τα δεκάδες λάθη και τις λοιπές ενστάσεις στην κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών, αν συμβεί κάτι ανάλογο με τους «τελικούς» πίνακες: Θα κληθούν για εργασία με βάση την εσφαλμένη μοριοδότηση για να αλλάξουν φορέα (και πιθανόν τόπο κατοικίας) μερικούς μήνες αργότερα, με συνέπεια βέβαια την αντίστοιχη μετακίνηση υπαλλήλων σε όλους τους φορείς; Θα γίνουν νέοι κύκλοι εκπαίδευσης για τους φορείς που απαιτείται; Ερωτήματα στα οποία αδυνατούμε να δώσουμε την όποια απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου