Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΔΕΔΥ: Συνδιάσκεψη για το δημόσιο στην εποχή του Μνημονίου

«Η Δημόσια Διοίκηση, οι Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Κοινωνικά Αγαθά στην εποχή του Μνημονίου και η πρόκληση μιας μεταρρύθμισης προς όφελος της Κοινωνίας και της Ανάπτυξης», είναι το θέμα της συνδιάσκεψης που διοργανώνει την Τετάρτη (10 Απριλίου 2013) η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στον απόηχο των συζητήσεων με την τρόικα για τις αλλαγές στο δημόσιο.

Σκοπός είναι η ανάδειξη απόψεων και η προώθηση προτάσεων για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πολιτικής και στρατηγικής, ενός άρτιου, εφικτού και προοδευτικού σχεδίου Αναδιοργάνωσης της Δημόσιας Διοίκησης και των Δημοσίων Υπηρεσιών, ως απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την προώθηση Δημοσίων πολιτικών με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας όσο και για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής μέσα από τη λειτουργία ενός καλά οργανωμένου και αποτελεσματικού Κοινωνικού Κράτους.

Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων, Επιμελητηρίων, Ινστιτούτων, Ομοσπονδιών/Μελών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Πολιτικών Κομμάτων.

Επίτιμη προσκεκλημένη της εκδήλωσης είναι η κα Ρόζα Παβανέλι, Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Δημοσίων Υπηρεσιών (PSI).

Ειδική παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο διακεκριμένος Οικονομολόγος, Καθηγητής ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΕΠΕΛΑΣΗΣ.

Η Συνδιάσκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα μεταδίδεται ζωντανά από τις ιστοσελίδες www.adedy.gr, www.poeota.gr, www.poedhn.gr, www.doe.gr, www.poseika.gr, www.elampsis.gr και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου