Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση - ενημέρωση Σ.Δ.Α.Α. πάνω σε τρέχοντα θέματα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210 5210659
Αθήνα, 23-04-2013
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της ενημέρωσης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα κάτωθι:
  1. Αργίες: Έπειτα από παρέμβαση του Συλλόγου σχετικά με τις αργίες Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο όσοι συνάδελφοι δήλωσαν κώλυμα να εργαστούν  στις παραπάνω αργίες τα αιτήματα τους θα ικανοποιηθούν, έπειτα από ενημέρωση της Διεύθυνσης.
  2. 1η Μαΐου: Σας ενημερώνουμε ότι η Πρωτομαγιά δεν μεταφέρεται για τον Δημόσιο Τομέα όποτε παραμένει ως έχει την Μ. Τετάρτη.
  3. Οφειλόμενα χρήματα για άτομα του 2006: Έπειτα από συναντήσεις του Συλλόγου με υπηρεσιακούς παράγοντες σας ενημερώνουμε ότι η εξόφληση των υπολοίπων χρημάτων θα γίνει σε μία δόση έως το Πάσχα.
  4. Προμήθειες: α) όπως ήδη γνωρίζετε τα 12 περιπολικά που προμηθεύτηκε η Υπηρεσία μας θα τεθούν σε υπηρεσία έως το τέλος της εβδομάδας.
β) έχει αποδεσμευτεί το ποσό των 50.000 € για την προμήθεια δικύκλων μέχρι 135cc. Αναμένουμε την ολοκλήρωση των τεχνικών προδιαγραφών από την Δ/νση Μηχανολογικού του Δήμου Αθηναίων ώστε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την προμήθεια αυτών.
5. Εμβόλια: Πάγιο αίτημα του Συλλόγου ήταν η ένταξη των Δημοτικών Αστυνομικών στον εμβολιασμό και τις προληπτικές εξετάσεις για σοβαρά μεταδιδόμενα νοσήματα γιατί θεωρούμε ως εργαζόμενοι έχουμε σοβαρό βαθμό επικινδυνότητας κατά την άσκηση της εργασίας μας. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει σοβαρή εξέλιξη και ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα μας από την Δημοτική Αρχή ώστε να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και σε Δημοτικούς Αστυνομικούς.
                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           
            ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   ΛΥΤΡΙΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου