Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του προέδρου της Δημ. Επιχείρησης του Δήμου Δέλτα για προσχηματική μύνησή του στην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων

Αθήνα, 22 Απριλίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 366

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης και μέλος της Δημοτικής  Αρχής του Δήμου Δέλτα Στέλιο Ελευθερόπουλο, ο οποίος πλέον κατέχει την θλιβερή πρωτιά στη λίστα εκείνων που εκμεταλλευόμενοι το νέο κατάπτυστο Πειθαρχικό Δίκαιο προσπαθούν να απαλλαγούν από την «ενοχλητική» κριτική εκείνων που με θάρρος και εντιμότητα υπερασπίζονται όπως οφείλουν τους συναδέλφους τους.
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δέλτα ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση την Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων Δήμου Δέλτα Κατούδη Μαρία, επειδή «τόλμησε» να ζητήσει να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης που παραμένουν απλήρωτοι από 3 έως 8 μήνες. Και «ΠΡΟΦΑΝΩΣ» για το γεγονός αυτό ευθύνη έχουν οι πάντες εκτός από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης!!! Μήνυσε λοιπόν για συκοφαντική δυσφήμιση την Πρόεδρο των Εργαζομένων με την ελπίδα πως εντάσσοντάς την στην «λίστα των επίορκων» θα ξαναβρεί την βολή του.
Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι πως η συνάδελφος Μαρία Κατούδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!! Θα μας βρουν όλους ενωμένους. Απέναντι τους!!! Οι ενέργειες αυτές που μόνο στόχο έχουν τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ αγανακτούν όχι μόνο τους εργαζόμενους του Δήμου Δέλτα αλλά το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και έτσι θα αντιμετωπισθεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου