Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 4ωρη στάση εργασίας (24 απεργία για τους συμβασιούχους) την Παρασκευή 26 Απριλίου & συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΔΜΗΔ

Αθήνα, 25 Απριλίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.:403

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. μετά την πρωτοφανή αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την παραμονή των Συμβασιούχων στις εργασίες τους, αποφάσισε τα πιο κάτω:

  1. Να καταγγείλει την πραξικοπηματική απόφαση της συγκυβέρνησης που είναι ενταγμένη στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  1. Προκηρύσσει 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 για τους Συμβασιούχους, και ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου για το υπόλοιπο προσωπικό.
  1. Την πραγματοποίηση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 στις 12.00 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (Καρόλου 24 - Αθήνα) και πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15).
Η μαζική, ενωτική και αγωνιστική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας είναι η μόνη απάντηση στις επιδιώξεις της συγκυβέρνησης και της τρόικας, να οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και την ανεργία καθώς και στην διάλυση βασικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου