Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Δημοτικοί αστυνομικοί με ποδήλατα στη Ρόδο! - Άρθρα στις εφημερίδες «Ροδιακή» & «Πρόοδος»

Εδώ και λίγο καιρό, οι πρώην δημοτικοί αστυνόμοι έχουν κάνει και πάλι αισθητή την εμφάνισή τους σε κεντρικά σημεία του νησιού


Την παρθενική τους εμφάνιση με τα ποδήλατα έκαναν, προχθές το βράδυ, στην Παλιά Πόλη δημοτικοί αστυνόμοι της Ρόδου που μετακινήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Ως γνωστόν, η δημοτική αστυνομία Ρόδου διέθετε και Τμήμα με ποδήλατα για το κέντρο της Πόλης, Παλιάς και Νέας, αρκετά από τα οποία, μάλιστα, ήταν χορηγία.

Εδώ και λίγο καιρό, οι πρώην δημοτικοί αστυνόμοι έχουν κάνει και πάλι αισθητή την εμφάνισή τους σε κεντρικά σημεία του νησιού αφού η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει να τους χρησιμοποιεί σε διάφορες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα όπου υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, όπου παρουσιάζονται ζητήματα ευταξίας τα οποία επιλαμβανόταν η δημοτική αστυνομία (π.χ. για τους μικροπωλητές) κ.α.

Προχθές το βράδυ, όμως, ήταν η πρώτη φορά που οι πρώην δημοτικοί αστυνόμοι έκαναν την εμφάνισή τους με τα ποδήλατα από τη νέα τους υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι φορούν τις στολές της δημοτικής αστυνομίας, με διακριτικά, όμως, της ΕΛ.ΑΣ.


ΡΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΪΑΜΙ: Με ποδήλατα οι αστυνομικοί στην πόλη της Ρόδου!



Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 08:47

Με δύο ζευγάρια αστυνομικών που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν με ποδήλατα στο νησί της Ρόδου, για την αστυνόμευση κυρίως τουριστικών περιοχών, λειτουργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου.

Κατά τις πληφορορίες της "ΠΡΟΟΔΟΥ" ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Παντελής, αποφάσισε την αξιοποίηση τεσσάρων αστυνομικώ (δύο ζευγάρια) του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, για την προστασία των πολιτών που περιηγούνται σε τουριστικές περιοχές του νησιού.

Έχοντας ως βασικό προτεραιότητα την προστασία των κατοίκων οι αστυνομικοί θα κυκλοφορούν πλέον με ποδήλατα σε τουριστικές περιοχές, όπως είναι η Μεσαιωνική πόλη, καθώς και από το λιμάνι μέχρι και την παραλία του Έλλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
  


Πηγή: http://www.proodos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου