Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΣΟΕΕ: Δείτε πώς «αποκαθιστούν την τάξη» οι Αφρικανοί παράνομοι μικροπωλητές και οι «αλληλέγγυοί» τους (βίντεο)

Η περιγραφή από το youtube:

Ιστορίες καθημερινής τρέλας στην "Αγορά" της Πατησίων

Πετροπόλεμος μαύρων με την αστυνομία στην Πατησίων, 7 Δεκεμβρίου 2011.

Απώθηση των αστυνομικών από τους μετανάστες στην Πατησίων, ύστερα από απόπειρα κατάσχεσης από την αστυνομία, των παράνομων εμπορευμάτων τους!

Αντιγράφουμε από την αντίστοιχη ανάρτηση στο Σ.Δ.Α.Θ. όπου εντοπίσαμε το βίντεο:

Επιτυχή έκβαση είχε επιχείρηση καταδίωξης αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ, από άνδρες της περιφρούρησης παράνομων μεταναστών, αλλά και των ίδιων των παραεμπόρων. Οι παράνομοι πλανόδιοι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, που έγινε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στην αγορά της Πατησίων, κατάφεραν να απομακρύνουν τους αστυνομικούς και να επιβάλλουν την τάξη. Δείτε το βίντεο:


Σχόλιο: Οι άντρες της διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης  της Ελληνικής Αστυνομίας απομακρύνονται από την Πατησίων πλησίον της ΑΣΟΕΕ μετά από συντονισμένη αντεπίθεση μικροπωλητών και «αλληλέγγυων». Ο πολιτικός τους προϊστάμενος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής θεωρεί ότι το πρόβλημα στην ΑΣΟΕΕ είναι η δημοτική αστυνομία που δεν έχει λάβει εκπαίδευση και ίσως θα έπρεπε να ενταχθεί και αυτή στο υπουργείο του. Μάλλον το πρόβλημα είναι ο ίδιος που εθελοτυφλεί στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω των δικών του επιλογών στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και στην επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. (με προεξέχουσα επιλογή του την καταστολή διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει). Προσέξτε την ύπαρξη αρκετών μικροπωλητών στο απέναντι πεζοδρόμιο της Πατησίων που δεν έχουν εμπλακεί στα επεισόδια και υπολογίστε τι έχει να γίνει σε μια γενικευμένη σύρραξη.