Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Στα 300 € το επίδομα θέσης του υποδιευθυντή, χωρίς να προβλέπεται η θέση του υποδιευθυντή!

Ιστορίες τρέλας της ελληνικής πραγματικότητας. Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012−2015 και του Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2011» μεταξύ άλλων τροποποιούνται διατάξεις του νόμου 4024 (μισθολόγιο-βαθμολόγιο) και ορίζεται επίδομα θέσης υποδιευθυντή στα 300 €. Το άρθρο όμως που ορίζει τις θέσεις της ιεραρχίας δεν τροποποιείται για να προβλέψει θέση  «υποδιευθυντή»!

Όπως ενημερωθήκαμε προφορικά πριν λίγες ημέρες (και με πάσα επιφύλαξη αφού δεν έχουμε δει το έγγραφο), το Υπουργείο Εσωτερικών στο ερώτημα  αν η κατάρτιση του νέου Ο.Ε.Υ. για τη δημοτική αστυνομία πρέπει να γίνει με το νόμο 4024 ή με το Νόμο 3731, απάντησε ότι μπορεί να ληφθεί υπόψη ο νόμος 3731! Λύση Πόντιου Πιλάτου! Δεν δεσμεύει, αλλά ούτε απορρίπτει! Αλλά ούτε και απαντάει για το πώς θα γίνουν κρίσεις αν εφαρμοστεί ο ν.3731, αφού οι διατάξεις του αναφέρονται σε καταργημένο βαθμολόγιο! Αν αληθεύει το έγγραφο του υπουργείου, κάθε δήμος θα κάνει ότι θέλει! Δεν επεκτεινόμαστε άλλο μέχρι να δούμε αυτό το έγγραφο, το οποίο πάντως δεν βρήκαμε ούτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, ούτε στη "Δι@ύγεια".

Επανερχόμαστε στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Μεταξύ άλλων ρυθμίζεται σειρά θεμάτων για την αναστολή πλειστηριασμών, για το ΕΕΤΗΔΕ (τέλος ακινήτων), για την εργασιακή εφεδρεία, για τον ΕΟΠΠΥ, κλπ.

Διαβάστε αναλυτικά τις διατάξεις της πράξης νομοθετικού περιεχομένου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου