Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο τύπου της ΑΔΕΔΥ που καταγγέλει την απάτη της Κυβέρνησης με την παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2013

 Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 213 1616900
 Fax: 210 3246165

Αριθμ. Πρωτ.: 88


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η γνωστοποίηση, μέσω εγγράφου της Διοίκησης του Ο.Α.Ε.Δ., σύμφωνα με την οποία τα χρήματα της εισφοράς αλληλεγγύης (2%) που παρακρατούνται από τις εισφορές των Δημοσίων Υπαλλήλων και των συνταξιούχων δεν διατίθενται για τους ανέργους, αλλά καταλήγουν στη «μαύρη τρύπα» των ελλειμμάτων και του Δημοσίου χρέους, δηλαδή στο λογαριασμό των δανειστών, αποτελεί τεράστια απάτη της κυβέρνησης απέναντι στους ανέργους, στους εργαζόμενους και γενικότερα απέναντι στον Ελληνικό λαό.


Η κυβέρνηση, η οποία επικαλείται την αντιμετώπιση της ανεργίας για να δικαιολογήσει τα σκληρά μέτρα και τις μειώσεις μισθών παρακρατεί τις εισφορές των Δημοσίων Υπαλλήλων, περικόπτοντας ακόμη περισσότερο τους μισθούς τους όχι για την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά για λογαριασμό των δανειστών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την αναλγησία και την προσπάθεια εξαπάτησης εργαζομένων και ανέργων εκ μέρους της Κυβέρνησης και απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων στον Ο.Α.Ε.Δ. και την άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προστασία των ανέργων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου