Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων: Ο Φώτης Προβατάς νέος πρόεδρος του Σώματος

Το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων εξελέγη κατά τη σημερινή, πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του έτους. Πρόεδρος του Σώματος εξελέγη ο Φώτης Προβατάς (παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη») με 25 ψήφους υπέρ, 11 λευκά και 7 άκυρα ψηφοδέλτια.

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Χρήστος Τεντόμας (παράταξη «Αθήνα Πόλη της Ζωής Μας») με 27 ψήφους υπέρ, 13 λευκά και 3 άκυρα ψηφοδέλτια και γραμματέας η Λήδα Καζαντζάκη (παράταξη «Ανοιχτή Πόλη») με 26 ψήφους υπέρ, 5 λευκά και 12 άκυρα ψηφοδέλτια.

«Το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, η “Βουλή” των Αθηναίων πολιτών, μου έκανε σήμερα την κορυφαία τιμή να με εκλέξει Πρόεδρό του. Θα τιμήσω αυτή την εντολή, ασκώντας τα καθήκοντά μου με γνώμονα τη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού, την ισονομία των πολιτικών παρατάξεών του και την αποτελεσματικότητα στη χάραξη αναπτυξιακών πολιτικών και δράσεων αλληλεγγύης, με όραμα την αναγέννηση της Πόλης μας, της Αθήνας», δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας Φώτης Προβατάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου