Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Φραστικός προπηλακισμός κατά του δημάρχου Αθηναίων στην Τεχνόπολη, λόγω Βίλας Αμαλίας

Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από ομάδα τουλάχιστον 15 ατόμων, την ώρα που έφευγε από το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τεχνόπολη και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εκεί με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά.

Τα άτομα που τον πλησίασαν άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του με υβριστικές εκφράσεις κυρίως με αφορμή το θέμα της Βίλας Αμαλία και την ΑΣΟΕΕ.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, είπε πως δεν πρόκειται να υποκύψει σε “τέτοιου είδους τρομοκρατία” και δεν πρόκειται να κρυφτεί αλλά αντιθέτως θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερα στην πόλη.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με ανακοίνωσή του την επίθεση στον Γ. Καμίνη και αναφέρει: "Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και της οικογένειας του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν την δημοκρατική ομαλότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας ειδικά αυτήν τη περίοδο. Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις με ενότητα να καταδικάσουν την τυφλή βία".

Πηγή:  http://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου