Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπεξαίρεση από την ΑΕ Τεχνόπολις - Δικαίωση για την «Ανοιχτή Πόλη»

Σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν για ένα από τα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής Κακλαμάνη που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτό για την Τεχνόπολις. Θυμηθείτε την υπόθεση εδώ. Ο πρόεδρος της Τεχνόπολις Φώτης Ιγνατίου είχε απαντήσει με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του εκπροσώπου της «Ανοιχτής Πόλης» στο Δ.Σ. της «Τεχνόπολις» κ. Παναγιώτη Σκούτα, ο οποίος είχε αναδείξει το σκάνδαλο με τις ατασθαλίες στην επιχείρηση, και ο οποίος τελικά δικαιώνεται μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στον Φώτη Ιγνατίου για υπεξαίρεση:


Μετά την άσκηση μήνυσης στον πρώην Πρόεδρο της Τεχνόπολις Φώτη Ιγνατίου καθώς επίσης και στον Διευθυντή των κυλικείων και τον οικονομικό διευθυντή από το σημερινό Δ.Σ της ΑΕ Τεχνόπολις για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία των κυλικείων της εταιρείας , δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα για τους δυο πρώτους για υπεξαίρεση στην υπηρεσία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση για αντικείμενο ιδιαίτερης μεγάλης αξίας άνω των 150 χιλ. ευρώ, ενώ για τον τρίτο κατηγορούμενο για υπόθαλψη εγκληματία. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην πρώτη ειδική ανακρίτρια για περεταίρω ανάκριση. 
 
Η Ανοιχτή πόλη και το μέλος της στο Δ.Σ. της εταιρείας,  Παναγιώτης Σκούτας, που ανέδειξαν την  υπόθεση θεωρούν ότι δικαιώνονται από τις εξελίξεις σε όσα είχαν αποκαλύψει   στο Δ.Σ. της Τεχνόπολις και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά από αυτή την εξέλιξη καταρρίπτονται οι θεωρίες συνομωσίας καθώς  και οι αγωγές που έχουν υποβληθεί στον Παναγιώτη Σκούτα για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη από τον  κ. Ιγνατίου, και δικαιώνει τον αγώνα μας για την ανάδειξη και μόνο της αλήθειας .

Θεωρούμε ότι το πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε τέτοιες πρακτικές πνέει τα λοίσθια, η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη σε αυτό το πολιτικό σύστημα , και το μόνο αίτημα είναι να υπάρξει δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων που μας έφεραν ως εδώ.

Πηγή: Ανοιχτή Πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου