Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Παναττική σύσκεψη των μελών των Δ.Σ. των συλλόγων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 4 Σεπτεμβρίου


Αθήνα, 29 Αυγούστου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1039

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των ΜΕΛΩΝ των Δ.Σ.
των ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
ΤΡΙΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – 9.30 π.μ.

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας πραγματοποιεί ΣΥΣΚΕΨΗ των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στις 9.30 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα-3ος όροφος).
Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο άμεσος τρόπος αντιμετώπισης της συνέχισης της βάρβαρης επίθεσης της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικας σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου, καθώς η συγκυβέρνηση και η τρόικα ετοιμάζουν νέα σκληρή επίθεση σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας με ΜΕΙΩΣΗ μισθών, εφάπαξ και συντάξεων, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ Δημοσίων Υπαλλήλων, κατάργηση δικαιωμάτων, ΑΥΞΗΣΗ ορίων ηλικίας, συμμετοχής σε φάρμακα-περίθαλψη, ΔΙΑΛΥΣΗ του κράτους, των Ο.Τ.Α., της Παιδείας και Νοσοκομείων.
Για αυτό πριν μας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ αυτοί να τελειώνουμε εμείς μαζί τους… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
         Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου