Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πάφος: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για κλοπή χρημάτων από παρκόμετρα

Χειροπέδες σε άνδρα, υπάλληλο του Δήμου Πάφου και γυναίκα από τη Ρουμανία πέρασε η αστυνομία σε σχέση με υπόθεση κλοπής χρημάτων από κερματοδέκτες/παρκόμετρα του Δήμου.

Τον τρόπο να βάζει εύκολα χρήματα στην τσέπη φαίνεται πως είχε βρει υπάλληλος του Δήμου Πάφου, ωστόσο τον πρόδωσαν τα … πολλά ψιλά!

Η Ρουμάνα εργοδοτείτο σε πρακτορείο στοιχημάτων, το οποίο διατηρεί ο εν λόγω υπάλληλος.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελίες της Δημοτικής Αρχής Πάφου στην Αστυνομία, ότι οι εισπράξεις από τα παρκόμετρα ήταν αισθητά μειωμένα, και επομένως υπήρχαν υπόνοιες για κλοπή.

Οι υποψίες στράφηκαν στον συγκεκριμένο υπάλληλο (ο οποίος ήταν επιφορτισμένος να μαζεύει τα κέρματα εκ μέρους του δήμου) εξ αιτίας της κίνησης της Ρουμάνας να επισκέπτεται σε τακτική βάση υποκαταστήματα τράπεζας για κατάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε κέρματα. Ισχυριζόταν μάλιστα ότι τα χρήματα αποτελούσαν εισπράξεις του καταστήματος στοιχημάτων.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η παρακολούθηση του υπόπτου, η οποία και φαίνεται να επιβεβαίωσε τις υποψίες του Δήμου κατά του δημοτικού υπαλλήλου και της Ρουμάνας.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξώδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης τους. Το ποσό που κλάπηκε από τα παρκόμετρα δεν έχει υπολογιστεί.

Πηγή: sigmalive.gr, http://dimastin.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου