Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Πρόταση Α. Σελφινιώτη (μέλους Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ) για την αξιοποίηση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών κατά την εορταστική περίοδο

       Θεσσαλονίκη, 20-12-2014
Από: Αλέξανδρο Π.  ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗ
         Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Προς: 1.κ.Πρόεδρο Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
           2. Μέλη Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Κοινοποίηση: Μέλη Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Θέμα: ‘’Aξιοποίηση πρώην Δημοτικών Αστυνομικών κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς’’
Αξιότιμοι συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζουμε από το καλοκαίρι του 2014 τοποθετήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία 1500 περίπου πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί και κατανεμήθηκαν σε διάφορες Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει εκδοθεί κάποιος Νομοθετική Διάταξη που να προσδιορίζει τα ακριβή καθήκοντά τους με αποτέλεσμα ο κάθε διοικητής να τους χρησιμοποιεί όπως αυτός κρίνει.Σημειώνεται πως η  πλειονότητα των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών κατά την θητεία τους στους Δήμους και ειδικά στους μεγάλους πληθυσμιακά, χρησιμοποιήθηκαν σε τροχονομικά καθήκοντα.
 
Δεδομένου πως  στην εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς είναι αυξημένες οι υπηρεσιακές ανάγκες στις Υπηρεσίες Τροχαίας, παρακαλώ όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο να προταθεί   στη Διεύθυνσης Τροχαίας του Α.Ε.Α. να εκδοθεί κάποια διαταγή για διάθεση όλων ή μεγάλου αριθμού πρώην Δημοτικών Αστυνομικών σε Υπηρεσίες Τροχαίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιηθεί  αυτή η ειδική κατηγορία προσωπικού και θα προκύψει όφελος για ομαλή έκβαση των μέτρων τροχαίας σε όλη την Επικράτεια.      
Συνεπεία των όσων σας προαναφέρω σας καλώ να προβείτε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.
Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου