Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη στάση εργασίας και το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την επίσκεψη ΜέρκελΑθήνα, 8 Οκτωβρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1206


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (12.00 μ.μ. έως τέλος ωραρίου)
ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 – 1.00 το μεσημέρι
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα κλιμακώνουν τις καθημερινές αντιδράσεις τους για την ανατροπή της αντιλαϊκής, αντεργατικής, αντικοινωνικής πολιτικής της συγκυβέρνησης και της τρόικα.


Στο πλαίσιο της έλευσης στην Ελλάδα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα ΜΕΡΚΕΛ και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. για να δοθεί η δέουσα απάντηση στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο, με τις εντολές και οδηγίες της ΜΕΡΚΕΛ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμμετέχουμε στην ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τέλος του ωραρίου, καθώς επίσης και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη 1.00 το μεσημέρι, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, στην Αθήνα.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής καλούνται όπως, από το πρωί οργώσουν κάθε υπηρεσία των Δήμων και προετοιμάσουν τη μαζική κάθοδο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο συλλαλητήριο.

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) ώστε με τη μαζική συμμετοχή μας να εκφράσουμε την καθολική αντίδρασή μας στην πολιτική της συγκυβέρνησης και της τρόικα που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
         Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας

 Θέμης Μπαλασόπουλος  Γιάννης Τσούνης