Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη συγκέντρωση των μελών των Δ.Σ. στην Πλ. Κλαυθμώνος




Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2011


Αριθμ. Πρωτ.: 906

Προς:                    
Συλλόγους-Μέλη  
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ-ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011-12.00 μ.μ.

Συνάδελφοι,
Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να αντιπαλέψουμε τις αδιέξοδες ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζουν η κυβέρνηση και η τρόικα και προκαλούν ανισότητες, φτώχεια, ανεργία, διεύρυνση της ύφεσης. Η πρώτη κινητοποίηση του αγωνιστικού προγραμματισμού της Ομοσπονδίας θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 με την πραγματοποίηση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, στις 12.00 το μεσημέρι, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.




  Στη συγκέντρωση καλούνται να πάρουν μέρος τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τα συνδικαλιστικά στελέχη των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και οι εργαζόμενοι που έχουν τελειώσει τη βάρδιά τους ή εργάζονται σε απογευματινές ή βραδινές βάρδιες.
Η επιλογή του χώρου είναι συμβολική, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε κάθε απόλυση εργαζόμενου, (Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην οποία κατά παράδοση συγκεντρώνονταν οι απολυμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι μετά από κάθε αλλαγή της κυβέρνησης που τους είχε διορίσει, πριν ο Ελευθέριος Βενιζέλος καθιερώσει τη μονιμότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων).
Θα ακολουθήσει ΠΟΡΕΙΑ στο Υπουργείο Οικονομικών (Πλατεία Συντάγματος) όπου θα κάψουμε τα ειδοποιητήρια για τον έκτακτο κεφαλικό φόρο.
Υπενθυμίζουμε τον προγραμματισμό για την πραγματοποίηση ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ όλων των Συλλόγων-Μελών για την καθολική συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις του κλάδου.

Συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση και η τρόικα δεν θα εγκαταλείψουν την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική τους. Γι’ αυτό στήνουν πάλι κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού του Ελληνικού Λαού για πτώχευση, ώστε να αποφασίσουν νέα μέτρα εξόντωσής του.

Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 Ο Πρόεδρος    Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος    Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου