Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή προς Σ.Δ.Α.Α.

Από:

Χρυσικόπουλος Κωνσταντίνος (Α.Μ. 921)

Προς:

Σωματείο Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών

Τετάρτη 31/08/2011

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας καταθέσω ορισμένες πολύ απλές και εύκολες στην εφαρμογή τους προτάσεις με σκοπό την διευκόλυνση της υπαλληλικής ζωής όλων μας.

1) Δημιουργία ανεπίσημης λίστας όλων των συναδέλφων με τυχόν ειδικεύσεις που πιθανόν να διαθέτει ο καθένας εξ ημών (π.χ. ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, μηχανικός αυτοκινήτων, καθηγητής, δάσκαλος, κλπ.), γεγονός το οποίο θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση όλων μας και πρωτίστως στη διατήρηση ενός υγιούς κλίματος συναδελφικής αλληλεγγύης.

2) Δημιουργία επίσημης, κατά προτίμηση ηλεκτρονικής, λίστας για τυχόν αμοιβαίες αλλαγές βαρδιών, καθημερινών ή Σ/Κ και υπερωριακού Σ/Κ.

3) Δημιουργία επίσημης, κατά προτίμηση ηλεκτρονικής, λίστας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αμοιβαίες μετατάξεις και τέλος

4) Δημιουργία ενός επίσημου χώρου για λοιπές - διάφορες αγγελίες.

Επιπλέον, θα ήθελα θερμά να σας ζητήσω να επικαιροποιηθεί η λίστα των συμβεβλημένων ιατρών - οδοντιάτρων και διαγνωστικών κέντρων του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., που είναι αναρτημένη στον ιστότοπο του Σωματείου μας.

Τέλος, θα ήθελα να σας ζητήσω να επανεξετάσουμε το ζήτημα λειτουργίας κυλικείου στον χώρο του κτιρίου επί της Αγ. Κωνσταντίνου κατά το πρότυπο της Διεύθυνσης Καθαριότητας με την προσφορά προϊόντων σε τιμές κόστους, γεγονός το οποίο θα συμβάλει στην μείωση των μηνιαίων εξόδων κάθε συναδέλφου, καθώς επίσης και την δυνατότητα κατασκευής τουλάχιστον δύο κοινόχρηστων ντούζ στους χώρους των αποδυτηρίων ανδρών και γυναικών.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε με χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Α. Χρυσικόπουλος

Υ.Γ.: Καταφεύγω σε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, διότι εργάζομαι ως επί το πλείστον στη βραδινή βάρδια και δεν είναι εύκολο να έρχομαι σε προσωπική επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου