Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η κατάργηση Δημοτικής Αστυνομίας & Σχολικών Φυλάκων πιάνει τόπο: Σε ιδιώτες η φύλαξη κτιρίων & σχολείων του Δήμου Αθηναίων

Διατεθειμένος να αναθέσει τη φύλαξη σχολείων και κτιρίων του Δήμου Αθηναίων σε ιδιώτες, αν είναι να φυλαχτούν καλύτερα, δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αιτιολογώντας δε τη στάση του αυτή, ο Δήμαρχος υπενθύμισε το γεγονός ότι από 11.500, οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν φτάσει πλέον να είναι κάτω από τις 7.000.

Στο ίδιο κλίμα και ο Γενικός Γραμματέας Λευτέρης Καστανάκης του Δήμου υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δέκα άτομα για να διαφυλάξουν τη λειτουργικότητα και εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να διασφαλιστεί το ποιος μπαίνει, πού μπαίνει, αν κατεβαίνει στις αποθήκες ή κάνει και χρήση ναρκωτικών εντός του κτιρίου.

«Εμείς – είπε- δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε και δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι  που θα λύσει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσληψης, δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης, άρα λοιπόν η εύλογη λύση της πραγματικότητας είναι ότι θα απευθυνθούμε στον ιδιωτικό τομέα».

Πηγή:  http://newsta.gr/

Με την ευκαιρία θυμηθείτε και ποιος είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου