Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση Τσίπρα από το Αιγάλεω για τους “άχρηστους του Δημοσίου”: Για εμάς ήταν κυνηγημένοι – Η ΝΔ επενδύει ξανά στο φόβο των απολύσεων και του μισθολογίου

Συνέχεια στην προεκλογική κόντρα για τους «άχρηστους του Δημοσίου» έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Αιγάλεω, επιβεβαιώνοντας όσα είχε γράψει η aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με έντονους χαρακτηρισμούς στον «υπηρεσιακό» – όπως είπε –  πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μειμαράκη, ο οποίος «τόλμησε να χαρακτηρίσει άχρηστους τους υπαλλήλους στο Δημόσιο αφήνοντας να κρέμεται ξανά πάνω από το κεφάλι τους ο φόβος των απολύσεων και των μειώσεων στο μισθολόγιό τους». 

Πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προστάτεψε τους κυνηγημένους δημοσίους υπαλλήλους και αποδείχθηκε δίκαιος απέναντι στους καθηγητές, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες» ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν συγκυβερνάει με τη ΝΔ και τους συμμάχους της που χαντάκωσαν τη χώρα. Χαρακτηριστικά είπε: “Κυβέρνηση  μαζί; Δεν σφάξανε! Συγκυβέρνηση με «ζόμπι» και κόμματα «μιας χρήσης» δεν κάνουμε…” Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ για τη γραφειοκρατία, τα πολιτικά σόγια, τα ρουσφέτια και τους κουμπάρους της διαφθοράς ενώ είπε ότι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση είναι αυτή που απορρέει από τον παλμό του λαού και των τοπικών κοινωνιών.


Διαβάστε επίσης στο dimastin:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου