Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

"Θύμα" των εκλογών η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί απάντηση σε κακόβουλα δημοσιεύματα του πειραιώτικου τύπου για τους δημοτικούς αστυνομικούς του Δήμου Πειραιά.

Λόγω των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη και βάση του άρθρου 28 του νόμου 2190/1994 απαγορεύονται οι προσλήψεις και οι μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων κατά το διάστημα από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της κυβέρνησης, προκειμένου να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η νομιμότητα των ενεργειών της Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για τις 2/9/2015 προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και να ενταχθεί η νέα υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας ως Διεύθυνση, αναβλήθηκε για τις 7/10/2015.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν μπορούν οι συνάδελφοι Δημοτικοί Αστυνόμοι να αναλάβουν ακόμα υπηρεσία αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία επανασύστασης και λειτουργίας της νέας Διεύθυνσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρουσιάζονται καθημερινά στον Δήμο.

Βασίλης Γκιτάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου