Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ανδρέας Βαρελάς, αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Δ. Αθηναίων: «Δεν θέλω η δημοτική αστυνομία να είναι ένας εισπρακτικός μηχανισμός»

Για τους στόχους του στη Δημοτική Αστυνομία μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την εκπομπή Βreakfast, o Αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής αστυνομίας Δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Βαρελάς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί η δημοτική αστυνομία να είναι ένας εισπρακτικός μηχανισμός.

«Σκοπός μου είναι η απελευθέρωση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων» σημείωσε ο κ. Βαρελάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί η Αποστόλου Παύλου και η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ένας από τους ομορφότερους πεζόδρομους του κόσμου, όπως είπε, να διασχίζεται από μηχανάκια και αυτοκίνητα.

Συμπλήρωσε ότι θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία ώστε να παρκάρουν νόμιμα οι μοτοσυκλετιστές, ενώ ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ειδική εφαρμογή και το παρκάρισμα στην πρωτεύουσα θα γίνεται πλέον και μέσω κινητού τηλεφώνου.

«Η δημοτική αστυνομία δεν είναι ίδια όπως πριν από την κατάργησή της», τόνισε ο κ. Βαρελάς διευκρινίζοντας ότι συνολικά έφυγαν 1.100 και γύρισε το ένα τρίτο, ενώ -όπως είπε- γίνεται προσπάθεια να επιστρέψουν άλλοι 200.

Πηγή: Newsroom Αθήνα 9.84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου