Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 4ωρη στάση εργασίας την Τρίτη 5 ΑπριλίουΑθήνα, 1 Απριλίου 2011 
Αριθμ. Πρωτ.: 371

Προς:
Συλλόγους – Μέλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ -ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αντιδρώντας στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και στο κύμα αθρόων απολύσεων εργαζομένων-συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, στην συστηματική καθυστέρηση καταβολής των αποδοχών μας, κλιμακώνει και εντείνει τις αγωνιστικές  της κινητοποιήσεις.


Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την αντιμετώπιση αυτής της πολιτικής δηλώνει την έμπρακτη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων που έχουν καταλάβει το Δημαρχείο και αποφασίζει για την ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 τα εξής:

1.       Για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ή ΕΡΓΟΥ στους Ο.Τ.Α. και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, διεκδικώντας την τακτοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και την ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.
2.       Για το υπόλοιπο προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Δημαρχείο της Αθήνας (Αθηνάς 63 – Πλατεία Κοτζιά) και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Η συμμετοχή και η συμπαράσταση όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, που οδηγεί χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία και στην οικονομική εξαθλίωση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

      Ο Πρόεδρος       Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος         Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου