Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Άκαρπη η συνάντηση του Γ. Καμίνη με τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου

Συντάντηση με εκπροσώπους όλων των σωματείων των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων, που συνεχίζουν την κατάληψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από την περασμένη Δευτέρα, είχε το πρωί ο δήμαρχος, Γ. Καμίνης. Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση των συμβασιούχων προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

"Έκανα στα σωματεία μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση: να καθίσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε ένα πλαίσιο ρύθμισης για τους συμβασιούχους το οποίο θα υποστηρίξουμε και θα προωθήσουμε στην κυβέρνηση. Ζήτησα παράλληλα να αποδώσουν το δημαρχιακό μέγαρο στη δημοτική αρχή προκειμένου αυτή να μπορέσει αύριο σε συνθήκες πλήρους ελευθερίας να συζητήσει και να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του Δήμου", είπε ο Γ. Καμίνης.
"Δυστυχώς, τα σωματεία απέρριψαν συνολικά την πρότασή μου. Επέδειξαν μια στάση την οποία με συνδικαλιστικά κριτήρια αδυνατώ να κατανοήσω. Εγώ πάντως προσέφερα τη βοήθειά μου. Τα σωματεία προτίμησαν την κατάληψη ενός κτηρίου, αντί της βοήθειας που τους προσέφερε ο δήμαρχος. Αυτό είναι μια επιλογή δική τους. Ο Δήμος θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό του και θα συνεχίσει να λειτουργεί υπηρετώντας τους δημότες", κατέληξε ο δήμαρχος της Αθήνας

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=262806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου